Win 7 ,problem taskbar

poruka: 9
|
čitano: 1.820
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Win 7 ,problem taskbar

Ynaci imam problem,nesto sam podesavao i sad mi win 7 izgleda kao win xp ili ne znam ni ja koji model.Start meni,i komplet tako izgleda.Kako da vratim normalan izgled win 7?

ms

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Win 7 ,problem taskbar

Da nije ovo u pitanju  {#}

Desni klik>prilagodi>odaberi temu (Windows 7 pod aero teme)...

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.6.2012 19:21 (Ivan 992).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Win 7 ,problem taskbar

e jeste ovako izgleda

ms

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Win 7 ,problem taskbar

Puno hvala napravio sam.I na usput ,ima li neki uputnik ,kako ubryati kom.Jer ove sto sam nasao je za win xp podesavanja,pa sad ne znam jel to isto?

ms

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Win 7 ,problem taskbar
Protrek kaže...

Puno hvala napravio sam.I na usput ,ima li neki uputnik ,kako ubryati kom.Jer ove sto sam nasao je za win xp podesavanja,pa sad ne znam jel to isto?

Sorry ne razumijem sto mislis pod ubryati, mozes li pojasniti{#}

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
13 godina
neaktivan
Win 7 ,problem taskbar

Sorry ,tastatura me zeznu.Ima li neki clanak,kako ubrzati kompjuter,odnosno kako izpodesavati windows da komp radi,ucitava brze.

ms

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Protrek kaže...

Sorry ,tastatura me zeznu.Ima li neki clanak,kako ubrzati kompjuter,odnosno kako izpodesavati windows da komp radi,ucitava brze.

Iskreno neznam jel ovo pomaze ali microsoft ima lanak o sugestijama pa pokusaj...

Desni klik na moje racunalo>Svojstva>Inedx zadovoljsta rada sa sustavom windows...

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.6.2012 19:46 (Ivan 992).
13 godina
neaktivan
Win 7 ,problem taskbar

Puno ti hvala,jos jednom

ms

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Protrek kaže...

Ima li neki clanak,kako ubrzati kompjuter

Inače komp 'održavaj' defragmentiraj, čisti smeće i registry sa npr: ccleanerom, isključi nepotrebne programe iz pozadine (Koji se dižu sa systemom)

i radit će bez muke! :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice