Ynaci imam problem,nesto sam podesavao i sad mi win 7 izgleda kao win xp ili ne znam ni ja koji model.Start meni,i komplet tako izgleda.Kako da vratim normalan izgled win 7?
Win 7 ,problem taskbar
- poruka: 9
- |
- čitano: 1.821
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e jeste ovako izgleda
Puno hvala napravio sam.I na usput ,ima li neki uputnik ,kako ubryati kom.Jer ove sto sam nasao je za win xp podesavanja,pa sad ne znam jel to isto?
Puno hvala napravio sam.I na usput ,ima li neki uputnik ,kako ubryati kom.Jer ove sto sam nasao je za win xp podesavanja,pa sad ne znam jel to isto?
Sorry ne razumijem sto mislis pod ubryati, mozes li pojasniti
Sorry ,tastatura me zeznu.Ima li neki clanak,kako ubrzati kompjuter,odnosno kako izpodesavati windows da komp radi,ucitava brze.
Sorry ,tastatura me zeznu.Ima li neki clanak,kako ubrzati kompjuter,odnosno kako izpodesavati windows da komp radi,ucitava brze.
Iskreno neznam jel ovo pomaze ali microsoft ima lanak o sugestijama pa pokusaj...
Desni klik na moje racunalo>Svojstva>Inedx zadovoljsta rada sa sustavom windows...
Puno ti hvala,jos jednom
Ima li neki clanak,kako ubrzati kompjuter
Inače komp 'održavaj' defragmentiraj, čisti smeće i registry sa npr: ccleanerom, isključi nepotrebne programe iz pozadine (Koji se dižu sa systemom)
i radit će bez muke! :)