Win 10 i problem s laptopom

poruka: 3
|
čitano: 1.473
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Ovako imam problem s laptom tj grafickom.Laptop je acer aspire 5742g i ima dual graficku, ima integriranu intel hd i diskretnu geforce 610m .

instalirao sam si windows 10 i sada kada zelim uci u igrice one mi se crashaju a kada stavim da pokrenem na integriranu one rade normalno.

probao sam sva 3 driveraza windows 10 i uvijek isto.

Imate li kakvo rijesenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

itko?

pls hitnoo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Win 10 i problem s laptopom
Tigera22 kaže...

Ovako imam problem s laptom tj grafickom.Laptop je acer aspire 5742g i ima dual graficku, ima integriranu intel hd i diskretnu geforce 610m .

instalirao sam si windows 10 i sada kada zelim uci u igrice one mi se crashaju a kada stavim da pokrenem na integriranu one rade normalno.

probao sam sva 3 driveraza windows 10 i uvijek isto.

Imate li kakvo rijesenje?

odi u Device manager, nađi driver za grafičku i pokreni update drivera, win10 rijetko nađu pravi driver prilikom instalacije, stave Microsoft Basic Grafic Adapter driver, napravio sam do sad 5-6 instalacija win10 na poslu i svaki put je falio driver za grafičku, kojeg bi našao ili kad bi pustio prvi windows update ili kad bi izravno updateao driver za grafičku

ako nije to, pogledaj ovdi:

https://forums.geforce.com/default/topic/860754/-resolved-problem-nvidia-panel-windows-10-amp-gt540m/

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.8.2015 20:13 (Wolverine).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice