Vrijeme u chromu

poruka: 5
|
čitano: 866
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Vrijeme u chromu

Znaci imam problem da mi je vrijeme svugdje dok sam na internetu jedan sat kasnije, tipa tocno primim mail a pise jedan sat prije, posaljem poruku i pise da sam ju poslao jedan sat prije pa me zanima kako to rijsiti. Znaci u windowsima mi dole pise 11:28 sad, a kad sam poslao mail pisalo je 10:28.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Vrijeme u chromu
gamer34 kaže...

Znaci imam problem da mi je vrijeme svugdje dok sam na internetu jedan sat kasnije, tipa tocno primim mail a pise jedan sat prije, posaljem poruku i pise da sam ju poslao jedan sat prije pa me zanima kako to rijsiti. Znaci u windowsima mi dole pise 11:28 sad, a kad sam poslao mail pisalo je 10:28.

Jesi li dobro postavio vremensku zonu? 

15 godina
espero kaže...
gamer34 kaže...

U chromu?? 

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One
15 godina
gamer34 kaže...

U chromu?? 

Na računalu. 

15 godina
espero kaže...
gamer34 kaže...

U chromu?? 

Na računalu. 

E nisam, ja sam samo podesio ono preko tipkovnice, sada sam podesio bas preko vremenske zone i rijseno. Hvala puno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice