Danas kupio Vip Vodafone USB stick, na bonove.
Uredno priključim USB u laptop, pokrene se autorun....
Nakon nekoliko trenutaka tokom instalacije, na desktopu se pojave
ikone od Vodafona, no odjednom mi se instalacija prekine i obrišu se
ikone sa desktopa. Pogledam u CP pod Add and Remove.. nema niti tamo
zabilješke da je instalirano. Probam u bilo koji drugi USB port i dešava se isto...
Nazovem Vipovu SZK a oni mi vele da je to problem jer nemam originalne Win Xp !?
Dal je to zaista problem ili ??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne bih rekao. VMC softver poznat je po brojnim problemima. Probaj sa najnovijom verzijom - 10.0.201.2314
zabilješke da je instalirano. Probam u bilo koji drugi USB port i dešava se isto...
Nazovem Vipovu SZK a oni mi vele da je to problem jer nemam originalne Win Xp !?
definitivno nije od toga, jučer sam ga instalira curi na laptop, na piratski XP SP3
Ne bih rekao. VMC softver poznat je po brojnim problemima. Probaj sa najnovijom verzijom - 10.0.201.2314
Da ali ja sam na moru, i ne mogu skinuti novu verziju jer nemam net naravo,
moj problem sam tipkao s mobitela...
Imate kakvo drugo riješenje možda ?
Da li ti je instaliran Microsoft .NET Framework 2.0? Ako nije, taj je potreban za rad VIPov USB stick. Link Skini ga i instaliraj ga. Pa onda uštekaj Vipov USB stick i instalirat će bez problema. Javi kako je prošlo.
ima instalirani Microsoft .NET Framework 2.0 , 3.0 i 3.5
Isti problem je i dalje,....
šta da još probam ... :(
Također sam "ponosni" korisnik istog, t-šljam izbjegavam,mobilni internet mi je neophodan,imam novo prijenosno računalo(ne netbook,nego rasnog prijenosnika) sa novom amd vision platformom,legalne,certificirane,šta ja znam kakve ne Windowse 7 u 64 bitnoj verziji,i od prvog dana korištenja samo problemi:-od instalacije upravljačkih programa za stick prije svakog pokretanja konekcije,pa dizanja iste od 30 min,pa dok instaliram errori tipa vmc has stoped working,pa do vmc is not compactible with windows versin-x86...,ima li kakvo riješenje,inače sam carnet korisnik