VLC internet prijenos

poruka: 2
|
čitano: 1.208
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
VLC internet prijenos

htio bih prikazati video putem vlca preko interneta, uspio sam lokalno, i onda sam pokusao preko interneta , promjenio sam ip u public ip otvorio port

(ovak sam radio:

(ima i 2. dio))

i kad hocu pogledat sa drugog racunala trazi me korisničko ime i password od ISp poslužitelja , pokuso sam ukucat sve zivo sto sam dobio od ispa, no ne zeli.

ak me netko razumje mozda mi moze pomoc,kako da jednostavno bez ikakvih ulogiranja bude uspjesan prijenos,(mora putem VLCa)

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 0:42 (golatificon).

0 0 hvala 0
18 godina
Re: VLC internet prijenos
golatificon kaže...

htio bih prikazati video putem vlca preko interneta, uspio sam lokalno, i onda sam pokusao preko interneta , promjenio sam ip u public ip otvorio port

(ovak sam radio:

(ima i 2. dio))

i kad hocu pogledat sa drugog racunala trazi me korisničko ime i password od ISp poslužitelja , pokuso sam ukucat sve zivo sto sam dobio od ispa, no ne zeli.

ak me netko razumje mozda mi moze pomoc,kako da jednostavno bez ikakvih ulogiranja bude uspjesan prijenos,(mora putem VLCa)

Nisam pokušavao streamati preko neta jer sa 256kb uploadom to možeš zaboraviti.

Tako da ako imaš 256, 512 ili neki drugi malo veći upload to i ti možeš zaboraviti.

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 0:49 (crozoki).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice