Virus sakrio dateoeke s memorijske

poruka: 13
|
čitano: 3.137
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

pokupio sam od frenda virus i sad sam na svoj komp prikljucio usb kabel i vidi se (slika) da su tu negdje te datoteke samo ih nema nigdje, gdje ih je virus sakrio i kako ih pronaci opet? nije mi se valjda sve izbrisalo nekako??

nema nista, sve je prazno?! nema nista, sve je prazno?!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kopiraj ovaj fajl na memorijsku i pokreni ga.

http://www1.datafilehost.com/d/d20f376a

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566

1 2 hvala 1
15 godina

ok, to sam rijesio (hvala F1-IVO) al sad imam isti problem al je drugaciji, mislim da je od tog istog virusa, prije par mjeseci stavio sam memorijsku od fotića u čitač kartica i pojavilo se to, da nemogu vidjet nista i sad sam se sjetio da su se ''sakrile'' mozda...
kako da ih vratim? 

kao što se vidi korišteno je oko 1 gb kao što se vidi korišteno je oko 1 gb
a sve što ovdje vidim je 48 mb a sve što ovdje vidim je 48 mb
probao sam opet pokrenut unhide.bat al ovo jaVlja probao sam opet pokrenut unhide.bat al ovo jaVlja
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Re: Virus sakrio dateoeke s memorijske
F1-IVO kaže...

Kopiraj ovaj fajl na memorijsku i pokreni ga.

http://www1.datafilehost.com/d/d20f376a

Još jednom te opominjem da se ne praviš previše pametan: program koji si mu savjetovao je zaražen!!!

Eto koji ste vi stručnjaci na BUG-u! {#}

17 godina
neaktivan
spectrum kaže...
Još jednom te opominjem da se ne praviš previše pametan: program koji si mu savjetovao je zaražen!!!

Eto koji ste vi stručnjaci na BUG-u! {#}

Slušaj filozofu!

Čovjeku sam uploadao najobičniju skriptu sa bat ekstenzijom koju može otvorit u notepadu i vidjet.

Ti si uploadao skriptu sa ekstenzijom bat.exe i tvoj link nema veze s mojim!!!

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 19:01 (F1-IVO).
14 godina
spectrum kaže...Još jednom te opominjem......

F1-IVO kaže...

Slušaj filozofu!

Ufff,eto sta se desava kada se kacis sa moderatorom{#}

KHM!

Zar u ovome slucaju ne bi pomogla opcija unhide all maps and folders?

13 godina

Start, run, cmd ...

g:   (enter)

attrib -r -a -s -h /S *.*   (enter)

To je to.

Micanje kvacice sa "hide protected system files" bi trebalo pomoci.

EDIT: Ivo, ta stranica je na tvoj bat nadodala (ako se oznaci kvacica) i njihov downloader. Osim sto skida tvoj uploadani bat, skida vjerojatno jos nesto.

Tako da, ako ne skines sa kvacicom ok je.

E da..vidim bat radi isto ko i ovo moje :)

ja
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 19:13 (bender_007).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bender_007 kaže...
E da..vidim bat radi isto ko i ovo moje :) 

Ma njihov downloader je najmanji problem. Samo se kod skidanja makne kvačica i problem rješen.

Skripta je ok jer ti otkrije samo folder u kojem je pokreneš i brže je za one koji nisu skloni tipkanju po cmd-u:)

15 godina

kao što vidite na slikama taj bat file u ovom slucaju ne pomaže, nemože  se pokrenut.
na prvoj slici vidite da memorijska nema nikakvo slovo, tako da ni kroz cmd nemogu.... 

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 19:23 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Sta ne mozes tu memorijsku izvaditi i u citac? U tom slucaju bi morao biti mapiran i imao bi "slovo"..

ja

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

@maxy0 - do datoteka ćeš ako nikako drugačije doći iz neke live distribucije Linuxa - probaj recimo s Ubuntuom, s obzirom da live distribucija Linuxa nije inficirana ili oštećena kao tvoji Windowsi. Pa spasi što se spasiti da.

Nisam te shvatio - virus si uklonio? Jesi 100% siguran? Onda bi možda trebao napraviti popravak instalacije Windowsa.

Imaš inače programe za "odbrisavanje" datoteka: http://www.zdnet.com/blog/digitalcameras/how-to-recover-deleted-photos-from-your-sd-card/1102

15 godina

evo ga, rijesio sam problem. ukljucio sam fotić u usb kabel i u postavkama namjestio opciju Mass Storage, odmah mi je MCShield našao virus i uklonio ga i sve su slike tu.
Hvala svima :)) 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Bravo. to te pitam cijelo vrijeme, mtp mod je. Nek si sam pronasao, tako ces se nauciti najbolje :)

ja

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice