UTorrent Port Checker error?

poruka: 20
|
čitano: 8.173
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Kad iden napraviti Checking Port izbaci mi Error umisto OK!

Kad mi je Error uglavnon mi je veza nikakva, a kad je OK(šta je rijetko) veza je dobra!

Šta da radin? Kako da prebacin to na OK?

Evo slika:

Slika Slika
Processor: Intel Core 2 Quad Q6600 4×2.4GHz 8MB, MBO: MB Gigabyte EP45-DS3 RAM: DDR2 8GB PC6400 (800MHz), Kingmax Monitor: Samsung SM 2232BW, 1680x1050 Router: LINKSYS WAG200G Grafička: Gigabyte HD2400XT HDD: Segate 500GB Napajanje: FORTRON 450W
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.11.2008 0:32 (Processor).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moras otvorit port.Ovdje ti je sve objasnjeno kako treba:http://portforward.com/

Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire Radeon HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Seagate 320+500gb,Corsair TX650W,Thermaltake Soprano http://www.velika-nagrada.hr

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: UTorrent Port Checker error?

Samo provjeri u postavkama Antivirusa  odnosno Firewall-a da je utorrent stavljen na allow..

Ako imas Nod 32 klikni na firewall njegov i desni klik na u torrent i temporarily allow all communications i sve ce bit ok..

Tako ja rjesavam taj problem

16 godina
neaktivan

jesi postavio port u ruter postavkama. Koju verziju Utorenta koristiš? Ako koristis novu verziju to jest 1.8.1 onda port mora bit 4 znamenkasti .

SLAVKO

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Peliakn kaže...

jesi postavio port u ruter postavkama. Koju verziju Utorenta koristiš? Ako koristis novu verziju to jest 1.8.1 onda port mora bit 4 znamenkasti .

Zasto port mora bit cetveroznamenkasti?
Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire Radeon HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Seagate 320+500gb,Corsair TX650W,Thermaltake Soprano http://www.velika-nagrada.hr
16 godina
neaktivan

zato sto novi uTorent prihvaca samo 4 znamenkaste portove. Zasto neznam . imo sam i ja problema s 1.8.1 jer sam upisivo strae porotve dok nisam naso na jednom forumi di pise da idu 4 znamenkasti portovi i sad sve 5 . Stavio sam port 4662 i super

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.11.2008 23:18 (Tux Slave).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Peliakn kaže...

zato sto novi uTorent prihvaca samo 4 znamenkaste portove. Zasto neznam . imo sam i ja problema s 1.8.1 jer sam upisivo strae porotve dok nisam naso na jednom forumi di pise da idu 4 znamenkasti portovi i sad sve 5 . Staviosa m port 4662 i super

Di to treba upisat?
Processor: Intel Core 2 Quad Q6600 4×2.4GHz 8MB, MBO: MB Gigabyte EP45-DS3 RAM: DDR2 8GB PC6400 (800MHz), Kingmax Monitor: Samsung SM 2232BW, 1680x1050 Router: LINKSYS WAG200G Grafička: Gigabyte HD2400XT HDD: Segate 500GB Napajanje: FORTRON 450W
17 godina
neaktivan
Peliakn kaže...

ne mora.
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
16 godina
neaktivan

sta nemora?

SLAVKO
16 godina
neaktivan

pa u ruter postavis port i u uTorent i mora sljakat. neznam koi ruter imas.

SLAVKO
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2008 9:59 (Peliakn).
16 godina
neaktivan
jesi postavio port i jeli radi
SLAVKO
17 godina
neaktivan
Peliakn kaže...

sta nemora?

ne mora imati četiri znamenke. Namigiva
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2008 11:39 (Core2Duo2).
16 godina
neaktivan

Hebiga ja sam pokusu s strarim portovima i nije islo , onda sam upiso cetvero znamenkasti i sve sljaka. port je uvjek otvoren brzina od 155kbs do 210kbs

SLAVKO
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Iman Linksys WAG200G i neznan di da to namisitn.

16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina

Evo da ne otvaram temu, takodjer imam problem s utorrentom i port forwardom. Muci me to sto sam nedavno promijenio isp-a i otad su poceli problemi. Postavke su mi iste, moj wlan je postavljen isto kao prije, samo je novi isp, ostalo sve isto. I nikako ne mogu dobiti da mi je otvoren port. Pokusao port s 5 brojeva, s 4, ugasiti firewall od routera, ugasiti nod firewall, pa iskljucio nod skroz, ali nista ne pomaze. Stvarno ne znam vise sto bih pokusao. Naglasavam da je sve prije radilo normalno, s istim postavkama. Router je linksys wrt160n, i podesio sam ga po uputama s portforward za utorrent, ali nista. Jos uvijek crveni usklicnik, a pokusao sam i s nekim programom s portforward stranice provjeravati port, ali mi i on kaze da je closed... Mislim PFportchecker. A utorrent radi i dl i upload, upload ide maksimalno koliko mi dopusta veza, a dl, nije bas, ali mislim da je prije do konkretnog torrenta. Stvarno bi mi trebala pomoc, posto stvarno vise nemam nikakvu ideju.

92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Ramo kaže...

Evo da ne otvaram temu, takodjer imam problem s utorrentom i port forwardom. Muci me to sto sam nedavno promijenio isp-a i otad su poceli problemi. Postavke su mi iste, moj wlan je postavljen isto kao prije, samo je novi isp, ostalo sve isto. I nikako ne mogu dobiti da mi je otvoren port. Pokusao port s 5 brojeva, s 4, ugasiti firewall od routera, ugasiti nod firewall, pa iskljucio nod skroz, ali nista ne pomaze. Stvarno ne znam vise sto bih pokusao. Naglasavam da je sve prije radilo normalno, s istim postavkama. Router je linksys wrt160n, i podesio sam ga po uputama s portforward za utorrent, ali nista. Jos uvijek crveni usklicnik, a pokusao sam i s nekim programom s portforward stranice provjeravati port, ali mi i on kaze da je closed... Mislim PFportchecker. A utorrent radi i dl i upload, upload ide maksimalno koliko mi dopusta veza, a dl, nije bas, ali mislim da je prije do konkretnog torrenta. Stvarno bi mi trebala pomoc, posto stvarno vise nemam nikakvu ideju.

Heh. Ja samo znam da je meni jedan dan otvoren, drugi dan nije, treci dan djelomicno i tako kako mu dodje.

U biti nista ne mijenjam, vec on sam mijenja 'poruku'. Mada sam primjetio i da kada nije kao otvoren da ima maximalni DL, tako da... Mada moram priznati da sam mu limitirao UL.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.9.2009 1:48 (Mrgud Veliki).
17 godina

Pa i meni je ok dl, ali da mi samo utorrent pokazuje da je port zatvoren ne bih toliko zapeo da vidim u cemu je stvar, ali i port checker mi kaze da je zatvoren, pa ocito nije do utorrenta... I to me uzasno nervira.

92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Taj PFportchecker je da ne kazem sto... Nadji si nesto drugo za testiranje.

Probaj - http://www.canyouseeme.org/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Hmmm. pazite ovo...

Testirao sam utorrent i BitTorrent. Nisam nista podesavao, nikakav port, nista u postavkama, samo sam skinuo i instalirao programcice.

E sad, pokrenuo isti torrent file u oba programa...nakon nekoliko sekundi, utorrent povuce do 300 kila i pukne te javi gresku, nece dalje!

A BitTorrent navuce 150 i ide tako ali ne puca veza!

U cemu je stvar?? (Jer, utorrent je kao bolji od BitTorrenta)

TrustNo1
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2010 19:11 (Miki77).

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice