Utorrent brzina pala 400kb/s

poruka: 3
|
čitano: 2.204
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Pozdrav kolege kao prvo da se zahvalim svima na daljnoj pomoci{#}

dakle imam sljedeci problem..danas sam stavio skidati igricu company of heroes i vidim ja krene 20-25-30-15-2-10kb/s i nikako da se digne?nekad dodje na 450kb/s al se smanji...to sam danas tek prvi put vidio, obicno bi imao brzinu skidanja 470kb/s, sedera ima dosta pokusavao sam i sve sa onih videa na yutubu da se digne brzina al nista :S neki dan je bio opicio grom blizu i nastala velika steta svima u gradu(meni je sprzilo max tv, parlafon, babi telefon) i neznam dali je u tome problem?(internet radi normalno)

eh da imam flat tako da nije problem u gigabajtima interneta...

ajde ljudi sva pomoc dobrodosla, Hvala jos jednom{#}

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

možda ti je centrala spustila megabitažu ?

ako je to na svim downloadsima onda lijepo nazovi (iskon,amis ili koga god imaš) i reci da provjere propusnost na parici jer da si osjetio naglo smanjenje downloada. ako je sve u redu kod njih onda je kod tebe problem, možda ti torrent ne da da skidaš tak brzo ili puno korisnika skida isti file pa je veza spora.

poz.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Utorrent brzina pala 400kb/s
MilkMan kaže...

Pozdrav kolege kao prvo da se zahvalim svima na daljnoj pomoci{#}

dakle imam sljedeci problem..danas sam stavio skidati igricu company of heroes i vidim ja krene 20-25-30-15-2-10kb/s i nikako da se digne?nekad dodje na 450kb/s al se smanji...to sam danas tek prvi put vidio, obicno bi imao brzinu skidanja 470kb/s, sedera ima dosta pokusavao sam i sve sa onih videa na yutubu da se digne brzina al nista :S neki dan je bio opicio grom blizu i nastala velika steta svima u gradu(meni je sprzilo max tv, parlafon, babi telefon) i neznam dali je u tome problem?(internet radi normalno)

eh da imam flat tako da nije problem u gigabajtima interneta...

ajde ljudi sva pomoc dobrodosla, Hvala jos jednom{#}

Jesi uopće probao odvrtit speed test? http://speedtest.net/

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice