Pozdrav i sve najbolje u novoj godini.
Imam jedan problem i molio bih vas da mi pomognete. Prije oko 3 mjeseca sam instalirao windows xp (look sedmice, ali xp baza). I od tada do danas mi se komp usporio jako puno. Išlo je postepeno, no danas sam se zbilja zabrinuo. Komp je star od 8. mjeseca 2008. Neki dan sam instalirao Thief Deadly Shadows kojeg mi je poklonio brat. U igri je gotovo svakih 15 minuta resetiralo komp i rušilo se i štekalo. Mislio sam da je igra no komp se strahovito usporio i zbilja ne znam što je problem. Istina je da sam komp "silovao" u proteklih 3 mjeseca. Radio je po 60 sati bez gašenja i bilo je preko 20-tak virusa, no sve sam ih ESETom i Malwarebytesom i Super anti spyware i Spybot - dakle sve sam ih zbrisao. Nema nikakav virus na sebi no svejedno, iako ima 60 gb od 320 gb slobodno, treba mu preko 2 sata da sve skenira. Prije tri mjeseca trebalo mu je duplo manje, sa jedva nešto više od 80 gb slobodno. Sada vas molim da mi kažete šta da radim? Da li je rješenje reinstalacija Windowsa ili crkava nešto od hardwarea, jer sam navodno "previše silio" komp. Ako itko ima ideju, molim vas da me savjetujete. Hvala i sve najbolje!