znaci vako samo jedan usb mi prima jojstik za kompjuter ostali ga ne pripoznaju instalira sam sve moguce drajvere 100 puta.. a tia bi igrat udvoje fifu pa nas muci sta smo jedan jojstick radi.. i kad samo jedan jojstick stavin u neki drugi usb port ni taj neradi nego samu u tom jednom usbu u kojem je od pocetka bia....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gramatika 0 bodova...
hvala na odgovoru al nisan te pita kakva je gramatika nego jel mi ko moze pomoc :) ako tako ulazis u teme i pises gramatika 0 bodova onda stvarno nevidin nikakvog razloga da stojis na forumu.
i kad samo jedan jojstick stavin u neki drugi usb port ni taj neradi nego samu u tom jednom usbu u kojem je od pocetka bia.
Jesi siguran da ti rade ostali usb-i? Ako već nisi, provjeri sa nekim usb stickom da li rade.
- koje windowse imaš?
win 7 64-bit. ma rade svi mis i tipkovnica su mi na usb i rade na svim..
itko?
Battlelog ~ UrbanFsk
ispravan je.. rade oba dva al samo u jednom usb portu, u koji ih god drugi usb ubacia, bilo jednog bilo oba u razlicite ne radi nijedan.. znaci samo jedan usb port registrira usb, a svi usb portovi rade
A ko ce ti to znat, ja san ima slican problem i nisan nikako moga skuzit kako ga rijesit prije ces otkrit postanak i smisao cijelokupnog covjecanstva neo sta ces to rijesit. Ima ode puno strucnjaka al takvih ka sta tebi tribaju nezz bas XD
znaci vako samo jedan usb mi prima jojstik za kompjuter ostali ga ne pripoznaju instalira sam sve moguce drajvere 100 puta.. a tia bi igrat udvoje fifu pa nas muci sta smo jedan jojstick radi.. i kad samo jedan jojstick stavin u neki drugi usb port ni taj neradi nego samu u tom jednom usbu u kojem je od pocetka bia....
Pogledaj upute na ovom linku (na istom forumu) i obrisi ostatke od neuspjelih instalacija joysticka koji je u tvom slucaju gamepad no...dobro (:
nerazumin. kakve veze ima bsod, sa ovim mojim.. ne pojavljuje mi se nikakvi blue screen niti ista nego je problem sta samo jedan usb port prepoznaje joystik, tako da neman mogucnost da igran nesto sa dva joystika poput fife..
Probaji ih pozadi umjesto naprijed spojiti na PC, možda naprijed nemaju dovoljno napona/struje.
Ako ih spojis nazad,kako ces prijatelju kad se naljutis,iskopcat joystick??XD
jesi probao na tak USB koji ti radi spojiti usb hub pa na njega spojiti ta dva josticka
Miješate joystick s gamepadom...pozzz :)
nerazumin. kakve veze ima bsod, sa ovim mojim.. ne pojavljuje mi se nikakvi blue screen niti ista nego je problem sta samo jedan usb port prepoznaje joystik, tako da neman mogucnost da igran nesto sa dva joystika poput fife..
Ne, ne BSOD vec ima upute kako pronaci i deinstalirati tvrdoglave drivere koji rade probleme. Citaj pazljivije!
Je bia je problem sa driverima nekim starima, izbrisa san ih sad je sve ok.. fala ti ;)
Je bia je problem sa driverima nekim starima, izbrisa san ih sad je sve ok.. fala ti ;)
Imas dugme HVALA. Koristi ga