Pozdrav,
ovako imam neobican problem. Dakle rijec je o racunaru pentium 4 , 3.20Ghz , 2GB RAM-a . Do prije par dana je normalno funkcionisao i odjednom mi u navedenom programu przenje cd-a koje je inace trajalo 5-7 minuta , sada mi u istom tom programu videe ( koji otprilike isto zauzimaju cca 3GB ) przi 10 minuta. Ajde brzina mi nije problem. Ali do neki dan kada dode do 100% poslije przenja odmah izbaci cd, sad em przi 10 minuta, i kad dode do 100% drzi cd unutra i "nesto obradiva" bar jos 3-4 minute i onda ga izbaci vani. pa umjesto sto pise 10 minuta, u biti przi mi ga 15tak minuta.
Odbacujem viruse i slicno, jer snimam svadbe , dakle svaki snimak je moj sa kamere. USB-ove ne ubacivam a taj comp NAMJERNO nema izlaz na internet, kako bi sprijecio viruse i gluposti. Jer sve programe sto imam su licencirani, a cd mi nisu dali, vec nakon kupnje su instalirali taj dvd work shop i canopus za pravljenje menu-a u snimkama i slicno. Dakle viruse odbacujem. Druga stvar pomislio sam da je do przilice, kupim drugu NOVU, ista stvar. Dakle nije mi problem sto sad traje przenje 10 minuta, vec sto bar jos 5 minuta drzi iako pise 100% a prije cim dode sa 99 na 100% izbaci mi CD. Brzine przenja sam probao od 8,12,16 i max. Ista stvar... pomoc hitna sezoni svadbi samo sto nisu. Hvala unaprijed