Ulead dvd workshop problem

poruka: 5
|
čitano: 556
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav, 

ovako imam neobican problem. Dakle rijec je o racunaru pentium 4 , 3.20Ghz , 2GB RAM-a . Do prije par dana je normalno funkcionisao i odjednom mi u navedenom programu przenje cd-a koje je inace trajalo 5-7 minuta , sada mi u istom tom programu videe ( koji otprilike isto zauzimaju cca 3GB ) przi 10 minuta. Ajde brzina mi nije problem. Ali do neki dan kada dode do 100% poslije przenja odmah izbaci cd, sad em przi 10 minuta, i kad dode do 100% drzi cd unutra i "nesto obradiva" bar jos 3-4 minute i onda ga izbaci vani. pa umjesto sto pise 10 minuta, u biti przi mi ga 15tak minuta. 

Odbacujem viruse i slicno, jer snimam svadbe , dakle svaki snimak je moj sa kamere. USB-ove ne ubacivam a taj comp NAMJERNO nema izlaz na internet, kako bi sprijecio viruse i gluposti. Jer sve programe sto imam su licencirani, a cd mi nisu dali, vec nakon kupnje su instalirali  taj dvd work shop i canopus za pravljenje menu-a u snimkama i slicno.  Dakle viruse odbacujem. Druga stvar pomislio sam da je do przilice, kupim drugu NOVU, ista stvar. Dakle nije mi problem sto sad traje przenje 10 minuta, vec sto bar jos 5 minuta drzi iako pise 100% a prije cim dode sa 99 na 100% izbaci mi CD.   Brzine przenja sam probao od 8,12,16 i max. Ista stvar... pomoc hitna sezoni svadbi samo sto nisu. Hvala unaprijed 

Tko hoce nade nacin, tko nece nade opravdanje.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Da probaš sa drugim proizvođačem CD-a?

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.6.2014 21:48 (TheMenstalist).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Ulead dvd workshop problem

Pomislio bih na to, cak da sam kupio istog proizvodaca, al prijelaz iz normalnog stanja u taj koji smatram pokvarenim, je sa cd-ovima koje inace kupujem, plus iz istog pakovanja od 50 komada, sve bilo uredu i odjednom taj problem. Pa sumnjam da je do cd-ova.

Tko hoce nade nacin, tko nece nade opravdanje.
12 godina
neaktivan

Ako nisi, probaj pržiti sa drugim programom, meni se čini da je do softvera. 

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)

0 0 hvala 1
17 godina
Re: Ulead dvd workshop problem

-skini na netu live distru npr ubuntu 10.4 (starije distre zbog starijeg hardwarea, preporučljivije ArtistX v.1.3, btw pogledaj što je na njemu, bit će ti zanimljiv), bootaj i snimi CD/DVD.. tako potvrdiš ili eliminiraš soft (OS-dvirer... i virus, pa do zaštite bilo kojeg softa ili postakve powermanagera) uzrok.

-sve se kvari, uz ove temperature možda i pregrijavanje.

-i jedno btwovsko.. provjeri dali je uključena opcija verify..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice