Telemetrijom se ne zamaram u životu, onih par metro aplikacija, ako mi se i vrate nekom većom nadogradnjom, deinstaliram ih i ostavim samo one koje mi trebaju, WU sam obuzdao kroz GP editor i dobijem samo obavijest da imam ažuriranja, koja odradim kad ja to želim...još mi nije jasno čime te MS naljutio...
Je onih par metro aplikacija, brisao sam ih sat vremena i jedva ih uklonio. Onu komandu za PowerShell sam morao pokretati nekoliko puta da se obrišu jer desni klik -> Uninstall ne radi. Kako ti nije jasno, MS me naljutio s Windowsima 10.
Otvoriš CCleaner i u popisu instaliranih programa imaš i metro aplikacije i mogućnost uninstalla. Samo mi nemoj reći da nemaš ccleaner! Sad lijepo ugasi to i izađi vani, nabaci se kojoj koki...;)
E da te Sum_of_all_fears sad čuje.
Vidim da je sad vec gotovo, ali kada sam ja imo takav problem moro sam izbrisat particiju pomocu konzole i ponovno napravit particiju i formatirat joj format itd, poslje toga je radilo sve kako spada
Ova prva slika iz autorovog prvog posta je početni klasičan primjer nedostatka AHCI drivera na install DVD od sedmice, XP/F6 SATA flloppy driver bla bla slipestream, nlite vlite AHCI x32 x64 ovisno od chipset. Rufus danas to rješava BIOS /UEFI MBR/GPT
Najbolje je frknut lap i reć ne može
Nemam ja ništa protiv desetke, i onako sam blokirao svu telemetriju.Jednostavno mi se ne sviđa i gotovo.Kada sam kupovao laptop pisalo je da podržava sedmicu i zato sam ga kupio.Ako piše da podržava sedmicu onda znaći da posjeduje sve potrebno za njenu nesmetanu instalaciju.Pa neću ja raditi posao inžinjera i tražiti ahci drivere i ostale gluposti.Ako može asus napraviti da se bez problema instalira onda može i hp.Ako neće ja ga prodam i kupim ko ne pravi probleme.Poluproizvode neka uvaljuju nekom drugom.Život je prekratak da bi ga trošio na nečije gluposti.