Tv zvuk...

poruka: 6
|
čitano: 1.210
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Tv zvuk...

Spojio sam kućište sa jednim Philipsovim lcdom... Sada me zanima kako da namjestim da mi je zvuk na tvu?

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Tv zvuk...
luxxxfromhell kaže...

Spojio sam kućište sa jednim Philipsovim lcdom... Sada me zanima kako da namjestim da mi je zvuk na tvu?

ako si spojio preko hdmi kabela onda moraš podesiti u opcijema na kompu da ti zvuk ide na hdmi, dakle samo odabereš drugu zvučnu karticu

18 godina
Tv zvuk...

Kako si spojio? VGA kabel, DVI kabel, DisplayPort i slični priključci ne prenose zvuk, ako si spojio nekim od njih zvuk moraš odvojeno spojiti.

Ako si spojio putem HDMI-ja, onda na kompu moraš prebaciti da se ne koristi zvučna (s matične ili diskretna) već HDAudio s grafičke kartice.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
191x7 kaže...

Kako si spojio? VGA kabel, DVI kabel, DisplayPort i slični priključci ne prenose zvuk, ako si spojio nekim od njih zvuk moraš odvojeno spojiti.

Ako si spojio putem HDMI-ja, onda na kompu moraš prebaciti da se ne koristi zvučna (s matične ili diskretna) već HDAudio s grafičke kartice.

HDMI sam spojio, a u device manageru mi su 4 nvidiine audio postavke (slika u prilogu).. Koju da odaberem?

EDIT: Sad sam čuo, jel moguće da mi grafička pregori???

?? ??
Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.6.2012 17:15 (luxxxfromhell).
18 godina

Ne kužim zašto uopće gledaš u Device Manageru.

Desni klik na ikonicu od zvuka dolje u taskbaru pored sata, tu imaš "Uređaji za reproduciranje" i tu biraš koji izlaz da se koristi (koja zvučna).

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
16 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Ne kužim zašto uopće gledaš u Device Manageru.

Desni klik na ikonicu od zvuka dolje u taskbaru pored sata, tu imaš "Uređaji za reproduciranje" i tu biraš koji izlaz da se koristi (koja zvučna).

ili fino odeš u control panel, pa pod sound i podesiš, jednostavno je skroz

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice