Trzanje u igrama

poruka: 13
|
čitano: 1.468
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Trzanje u igrama
Decko i ja smo nedavno kupili dva ista laptopa, radi se o aceru 7730G

//Intel® Core™ 2 Duo processor P7350 2.00GHz
Chipset: Mobile Intel® PM45 Express Chipset
Monitor: 17' WXGA CrystalBrite, 1440 x 900
Grafika: NVIDIA® GeForce® 9600M GT, 512MB
Memorija: 2GB MB DDR2 667MHz
Hard disk: 320GB HDD
Optički uređaj: DVD±RW
Mreža: 802.11a/b/g/draft-N, Gigabit Ethernet, BT 2.0
Ostalo: Fingerprint reader, Acer CrystalEye webcam, Consumer infrared (CIR) port, 5 in 1 CR (SD, MMC, MS, MS PRO, xD)
I/O portovi: Acer EasyPort IV connector, ExpressCard™/54 slot, 4 x USB 2.0 ports, HDMI, External display (VGA) port,
Baterija: 6 ćelija, autonomija 2,5h//

na obadva smo instalirali vistu business i imaju iste postavke.
Problem je u tome sto meni trza u igrama cak i na srednjim detaljima, a njemu sve
radi savrseno na high (Oblivion, COD4). U cemu je caka?

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Trzanje u igrama

U kojim to igrama trza?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Trzanje u igrama

Napisala sam gore, Oblivion i COD4, na ostalima nisam ni probala al vjerujem da bi bilo isto.

17 godina
neaktivan

jesi probala stavit sve najnovije drivere? chipset, graficka, directx?

16 godina
neaktivan

Sve je sređeno, najnoviji driveri, direct x, sve..

17 godina
protjeran

da možda nije kvaka u driverima, možda ima novije drivere

ili ako nije možda vezano uz štednju energije, koliko se sječam da neki laptopi imaju snižene radne taktove kako bi potrošili što manje baterije, a po potrebi se vrtili na večim brzinama

možda je baš to nešto što nije isto podešeno ili možda kod tebe nešto nijke instalirano što kod njega je

morat češ puno čačkat da skužiš, otvori task manager i pogasi sve procese koji ti ne trebaju, možda ti neki programčići troše bez veze neke resurse i usporava laptop prilikom igranja

LP

17 godina
protjeran

eto dok ja napisa cura rješi problem

čestitke i uživaj

17 godina
neaktivan

Laptop ti baš i nije za igranje. Prvenstevno zbog grafičke koja nikad nije kao u stolnim računalima. S vašim laptopima je sve u redu, ali jednostavno nisu za igru. Da bi mogla igrati igre ugodno na high postavkama treba ti stroj za 20000 kn.

16 godina
neaktivan

Automatski se prebacuje sa power savera na high performance, kad ga ukljucujem u struju, a preko baterije neigram jel.

Probala sam sve zivo al jos cu malo procackat. Ako jos netko ima ideju u cemu bi mogao bit problem svaka ideja je dobrodosla :)

17 godina
Igor kaže...

Laptop ti baš i nije za igranje. Prvenstevno zbog grafičke koja nikad nije kao u stolnim računalima. S vašim laptopima je sve u redu, ali jednostavno nisu za igru. Da bi mogla igrati igre ugodno na high postavkama treba ti stroj za 20000 kn.

Moram i ja reci stvarno si reka totalnu glupost!
16 godina
neaktivan
Igor kaže...

Na drugom laptopu koji je identican, igre se vrte na max detaljima bez ijednog trzaja.
17 godina
hmmm ovak pogledaj da li su iz iste serije pod time ne mislim na model vec serije proizvodnje. Nego da ti objasnim radim kao admin u firmi sa kolekcijom kompova Lenova i HP-a i dokazano da je svaki komp svoj biljka mada se radi o istome modelu i proizvodacu kupljeni su u istome trenutku,a onda sam skuzio da postoje pod serije to pise u tehnickome manual-u. I on obicno kaze tipa za memoriju u ovoj seriji koristena memorija od proizvodaca "bla bla" dok u drugoj seriji od "bla bla" i vidi zanimljivo komp iz isti model ali sa ovom drugom memorijom radi brze nego ovaj prvi
16 godina
protjeran
Trzanje u igrama

Jeli to Vista sa Service Packom 1?

Intel Core 2 Quad QX9770, 4GB DDR3 RAM 1333Mhz Kingmax, Sapphire Radeon HD4870X2, 2x WD Caviar 640GB RAID 0, Gigabyte EP45-DS5, Chieftec 700W

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice