Trojanac big problem

poruka: 37
|
čitano: 8.201
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Trojanac big problem

imam dva trojanca ili štoli su već jako me ometaju u nekim aplikacijama

a mo je problem što ih nemogu izvadit ili izbrisat iz pc s programima koje imam

anti virus avast od ostalih programa imam one s slike pa ako neko ima iskustva s tim molim pomoć koji anti trojan program da stavim da mi to izvadi van

I Jadantisi
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2009 0:30 (giga).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Trojanac big problem

Ja bih na tvom mjestu izbrisao avast i instalirao Aviru, i pocistio to smece. Probaj i sa Malwarebytes-om.

Koristio sam i avast, pa poslije njega AVG, a sad Aviru i dosta mi je bolja u detekciji.

Edit: Nije bilo ove druge slike kad sam pisao post....Sta je ovo majke ti 6 antispyware alata i 1 antivirus?!

Jos nisi naucio kako se uzima screenshot pa jos slikas sa mobitelom?! Ccc

Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2009 0:38 (boxer).
16 godina
neaktivan
Trojanac big problem

Skni trojan remover on ih uništava ko beba zvečku meni je dvaputa pomogo kad je bilo jako gusto i kao što je kolega reko avira.

P.S. za screen shot stisneš print screen na tipkovnici dva reda iznad delete tipke i nakon što stisneš prin screen odeš u npr paint i tamo pasteaš aliku i spremiš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Trojanac big problem

znam ja, znam!!!!!!! format C:

imam 5870 x2
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2009 0:44 (Aleandro von Joža).

0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
giga kaže...

imam dva trojanca ili štoli su već jako me ometaju u nekim aplikacijama

a mo je problem što ih nemogu izvadit ili izbrisat iz pc s programima koje imam

anti virus avast od ostalih programa imam one s slike pa ako neko ima iskustva s tim molim pomoć koji anti trojan program da stavim da mi to izvadi van

Podigni os u safe modu pa probaj ocistit jer vjerojatno su ti aktivni cim se os digne normalno.
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
protjeran

skrin šot kodmene ne šljaka neznan zašto ali to je manje važna stvar znaći ne žalin se ja na moju obranu koju imam nego to nemogu izvadit van niti s jednim programom koji imam probaću s otim tvojim koji si savjetova

I Jadantisi
16 godina
protjeran
Aleandro von Joža kaže...

vidi se da si poćetnik lol
I Jadantisi
16 godina
neaktivan

Za tvoju informaciju format C nije jedino rjesenje za viruse i ostalu gamad.Postoje jako dobri i kvalitetni programi koji to rjesavaju bez imalo muke.
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
protjeran
Trojanac big problem

hahahahahahahaha. pocetnik. u cemu?

imam 5870 x2

0 1 hvala 0
16 godina
protjeran

ako neznaš odgovor na moje pitanje rađe zaobiđi ovu temu
I Jadantisi
16 godina
protjeran
giga kaže...

ako neznaš odgovor na moje pitanje rađe zaobiđi ovu temu
 piše se: ne znaš. ah, ti dalmatinci...
imam 5870 x2
17 godina
neaktivan
Trojanac big problem

Vidim na onim slikama da imaš Avast pa bih ti preporučio da ga makneš i staviš Aviru Free jer je puno bolja od Avasta i umjesto Ad-Awarea stavi SUPERAntiSpyware Free Edition. Napravi im update i skeniraj računalo prvo s jednim, a onda s drugim i oni će zatim očistiti viruse po računalu.

Area-51 m15x
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2009 7:35 (Razer_Copperhead).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Za tvoju informaciju format C nije jedino rjesenje za viruse i ostalu gamad.Postoje jako dobri i kvalitetni programi koji to rjesavaju bez imalo muke.
 Pogledaj njegova 2 sljedeća posta i razmisli o kartonu...
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
Trojanac big problem

ja sam jednom imao antivirus trojanca. nikako ga nisam mogao uklonit, niti sa avastom,avirom, avgom, nod32 nego samo format c

MBO GIGABYTE GA-946GM-S2 CPU INTEL PENTIUM DUAL CORE E2180 @ 2,00Ghz GPU SAPPHIRE RADEON HD 4670 512MB GDDR4 RAM 2*512MB, 1 GB

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

U svemu cini se...
@giga: Skini malwarebyte's anti malware, uđi u safe mod,skeniraj, i makni to smece, ako neuspije onda probaj sa avirom, i makni tog avasta, avira je bolja...

Je, je, aha...
16 godina
neaktivan
Trojanac big problem

Napravi OVO

Jedan od sigurno najboljih način da to makneš s računala!

Ovo je moj potpis koji se nalazi ispod mojih postova. I naletite na: http://www.kozul.comuv.com/forum/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa ti sad budi pametan, čak i oni kaj znaju nešto se boje išta i reći među svom tom pameću.

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro
17 godina
Trojanac big problem

NOD 32 + Malwarebytes i to bi trebalo bit dovoljno. Ako ništa ne uspije prije formatiranja isoprobaj i Hirens Boot

Uh, što volim ovaj režim - drugi rade a ja ležim
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trojanac big problem

Jucer sam osposobio racunalo u kojem je bilo preko 4000 (4 tisuce) virusa,spywera i ostale gamadi.Procesljao sam NOD-om,Malwarebytes anti-malware i jos nekim i zacudo uklonio sam sve.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Jucer sam osposobio racunalo u kojem je bilo preko 4000 (4 tisuce) virusa,spywera i ostale gamadi.Procesljao sam NOD-om,Malwarebytes anti-malware i jos nekim i zacudo uklonio sam sve.

LOL, da mi je znati čiji je to bio komp?
s.t.a.l.k.e.r. semi-pro
16 godina
neaktivan
Trojanac big problem

Od rodbine.Naravno nikad nisu imali AV instaliran.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trojanac big problem

Meni je isto to bilo s Avastom!.Samo je meni bilo C:...Smijeh.......Obrso sam to...Ništa sve je nastavilo normalno.....

sa poštovanjem vaš crazy_frog
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Bellatrix kaže...

Napravi OVO

i sve to da napravin radi jednog trojanca rađe ću win istalirat ponovo falati ali sigurno postoji lakši naćin da uklonim dva trojana
I Jadantisi
16 godina
neaktivan
giga kaže...
Bellatrix kaže...

Napravi OVO

i sve to da napravin radi jednog trojanca rađe ću win istalirat ponovo falati ali sigurno postoji lakši naćin da uklonim dva trojana
  nemoj radit reinstall, rekli su ti da skineš trojan remover i antimalware, uninstallaj si koji to imaš antivirus i installaj Aviru free i trebalo bi upalit
Intel 486DX2/66 MHz Processor, 90MB Hard Drive - no OS, 8MB Memory,5.25" & 3.5" Floppy drives, 8 ISA Slots, Speakers, Keyboard and Mouse
16 godina
neaktivan
giga kaže...
Bellatrix kaže...

Napravi OVO

Neznam zbog čega to ne želiš napraviti to je 15-20 min. posla, a možeš koristiti i kasnije nekad!!
Ali volja tvoja!!
Ovo je moj potpis koji se nalazi ispod mojih postova. I naletite na: http://www.kozul.comuv.com/forum/
17 godina
Trojanac big problem

Avira i Malwarebytes su najjači Namigiva Probaj, meni su dosad uvijek pomogli.

Down goes the window, out goes the heat!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
asusdvd kaže...

Avira i Malwarebytes su najjači Namigiva Probaj, meni su dosad uvijek pomogli.

Ovaj drugi samo...

Skini Malwarebytes..

Instaliraj ... napravi full scan na kompu..nekih pol sata-45min ce mozda trajat, ono šta ti nađe samo delete , restart kompa i to je to ..vjeruj , kom sam god reko za taj program riješilo je problem..;)
16 godina
neaktivan
veliki problem HELP

imam Avast ,AD aware,i spybot ali imam i virusa i ne mogu ih ukloniti.Molim pomoć što da instaliram,da ih se riješim.Na starom OS-u windows XP su funkcionirali ali na novom windows gold cobra izgleda da nisu učinkoviti.Hvala za svaki savjet.Bakaba

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: veliki problem HELP
bakaba kaže...

imam Avast ,AD aware,i spybot ali imam i virusa i ne mogu ih ukloniti.Molim pomoć što da instaliram,da ih se riješim.Na starom OS-u windows XP su funkcionirali ali na novom windows gold cobra izgleda da nisu učinkoviti.Hvala za svaki savjet.Bakaba

Ukloni AVAST, instaliraj Kaspersky Internet Security 2009 ili Avira i Spyware Terminator - po meni najbolja kombinacija.
The blue screen of death is the best game I've ever played.
16 godina
neaktivan
RE: veliki problem HELP
bakaba kaže...

Pogledaj OVO!
Je, je, aha...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice