Svi programi prestaju reagirati

poruka: 3
|
čitano: 1.503
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Dobar dan,

dakle u zadnje vrijeme imam nekih problema sa laptopom. Naime, svi programi nakon kratke uporabe računala prestanu funkcionirati ( Not responding ) . Kada pokrenem računalo u safe mode-u radi sasvim normalno sve dok ne ne pokrenem neku vrstu skeniranja računala. Od antivirusnih programa skenirao sam sa AVG-om, avastom te free trialom kaspersky antivirusa. Nakon skeniranja sa AVG-om situacija se malo popravila ali nakon par dana normalnog rada, vratilo se na isto. Kada sam opet pokušao skenirati sa AVG-om, antivirus prestane raditi te se opet cijeli laptop smrzne te sam prisiljen ga restartirati na zdravoseljački način. Stvar koja mi je zapela za oko jest ta da AVG uvijek prestane raditi normalno dok skenira Microsoft Office 2007 . Probao sam sve žive i nežive anti-malware i spyware i ostalih vrsti programa koji čiste registar, temporary datoteke i slično.

Pri prvom pokušaju deinstalacije MSO-a, cijeli laptop se smrznuo i pri svakom sljedećem pokušaju deinstalacije istog putem upravljačke ploče računalo odnosno Windows mi ne dopušta deinstalaciju istog. 

Zadnji i očajnički pokušaj brisanja MSO-a upravo radim putem Revo unistallera. Pišem vam ovo u Safe mode-u , molim vas da pišete prijedloge i ideje jer ih meni ponestaje! 

0 0 hvala 0
18 godina
Re: Svi programi prestaju reagirati
pooxz kaže...

Dobar dan,

dakle u zadnje vrijeme imam nekih problema sa laptopom. Naime, svi programi nakon kratke uporabe računala prestanu funkcionirati ( Not responding ) . Kada pokrenem računalo u safe mode-u radi sasvim normalno sve dok ne ne pokrenem neku vrstu skeniranja računala. Od antivirusnih programa skenirao sam sa AVG-om, avastom te free trialom kaspersky antivirusa. Nakon skeniranja sa AVG-om situacija se malo popravila ali nakon par dana normalnog rada, vratilo se na isto. Kada sam opet pokušao skenirati sa AVG-om, antivirus prestane raditi te se opet cijeli laptop smrzne te sam prisiljen ga restartirati na zdravoseljački način. Stvar koja mi je zapela za oko jest ta da AVG uvijek prestane raditi normalno dok skenira Microsoft Office 2007 . Probao sam sve žive i nežive anti-malware i spyware i ostalih vrsti programa koji čiste registar, temporary datoteke i slično.

Pri prvom pokušaju deinstalacije MSO-a, cijeli laptop se smrznuo i pri svakom sljedećem pokušaju deinstalacije istog putem upravljačke ploče računalo odnosno Windows mi ne dopušta deinstalaciju istog. 

Zadnji i očajnički pokušaj brisanja MSO-a upravo radim putem Revo unistallera. Pišem vam ovo u Safe mode-u , molim vas da pišete prijedloge i ideje jer ih meni ponestaje! 

Ko prvo kad si več u Safe Mode odmah deinstaliraj taj AVG,Nevinašce(i nemoj ga više uopče instalirat) i usput deinstaliraj sve ostale antivirusne alate koji god imaš instaliran pa probaj onda uč u normalne Windowse.Kaj se tiče Deinstalacije preko Revo Unnstaler, treba znat kako se to najbolje radi u praksi i onda ne bi trebalo bit problema.Vezano za Revo Uninstaler jel, skini si ovaj dolnji paket programa tamo imaš sve upute kako se radi u Revo Uninstaler a tu je onako usput i ovaj dolnji video.Cool

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/kupio-novi-komp-kako-ga-odrzavati/122828.aspx?page=0&jumpto=2391074&sort=asc&view=flat

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2013 16:32 (rambox).
12 godina
neaktivan

Deinstalirao sam MSO, te pokušao računalo pokrenuti normalno, ali i dalje se ponavlja isti problem, nakon par minuta normalnog korištenja svi programi pređu u not responding. U safe mode-u i safe mode-u with networking računalo radi sasvim normalno sve dok ne pokrenem skeniranje sa malwarebytsom ili sličnim programom.. 

Je li moguće da se radi o nekom driveru koji se pokreće samo u normalnom načinu rada windowsa a ne u safe modeu pa tako blokira rad računala samo u normalnom načinu ili je problem u nečem drugom?  

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice