Svchost.exe -Application error

poruka: 45
|
čitano: 10.797
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Svchost.exe

Kao što sam naslov teme  glasi  "Svchost.exe -Application error" stalno mi se taj prozor pojavljuje užasno me živcira šta da radim jer ja nemam pojma koji je to k...c ako ima koja dobra duša da mi pomogne da riješim taj problem. 

evo ss ako što znači

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Svchost.exe
CANABIS kaže...

Kao što sam naslov teme  glasi  "Svchost.exe -Application error" stalno mi se taj prozor pojavljuje užasno me živcira šta da radim jer ja nemam pojma koji je to k...c ako ima koja dobra duša da mi pomogne da riješim taj problem. 

evo ss ako što znači

Malo sam guglao što znači i evo piše na ovom linku: http://support.microsoft.com/kb/314056/hr. Osmijeh

Nenad
14 godina

Skini Registry Booster da makneš taj error i očistiš Registry. Ako ne uspije, skeniraj Malwarebytesom jer to može biti i nekakav virus.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.7.2010 13:44 (deadman).
16 godina
neaktivan

probaj ugasiti servis windows user mode driver framework i restartati
start>run>upis services.msc>desni klik na njega>properties>i pod startup type na disabled
gore lijevo stop the service

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
deadman kaže...

taj program se ne preporučuje

14 godina
seneka kaže...
deadman kaže...

Zašto?

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina
neaktivan
deadman kaže...

taj program mi je pronašao preko 200 Iznenađengrešaka a pošto je probna verzija može samo 15 grešaka ukloniti

16 godina
neaktivan
deadman kaže...
seneka kaže...
deadman kaže...

Zašto?

u free verziji ispravlja 15 grešaka!?
šta će sad s njim,kupiti ga,crackirati?
ima  registry cleanera koji su sigurniji i besplatni

14 godina

Ok, evo ovaj je dobar.

16 godina
neaktivan
deadman kaže...

Ok, evo ovaj je dobar.

taj jeNamigiva

15 godina
neaktivan
deadman kaže...

Ok, evo ovaj je dobar.

e taj je već bolji besplatan je i dali je to normalno ali pronašao je 357 grešaka Smijeh

16 godina
neaktivan
CANABIS kaže...
deadman kaže...

Ok, evo ovaj je dobar.

e taj je već bolji besplatan je i dali je to normalno ali pronašao je 357 grešaka Smijeh

normalno,samo si makni taj booster

14 godina

I deinstaliraj toolbar koji je došao sa Glaryjem.

15 godina
neaktivan

Riješeno sve  hvala dečki

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa nemogu vjerovati ovo sra... se opet pojavljuje zna li tko kako da ga uklonim trajno,ako  sam dobrao primjetio  čak mi je računalo usporilo na svim igrama mi trza što do sad nije Iznenađen

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Svchost.exe -Application error
CANABIS kaže...

Pa nemogu vjerovati ovo sra... se opet pojavljuje zna li tko kako da ga uklonim trajno,ako  sam dobrao primjetio  čak mi je računalo usporilo na svim igrama mi trza što do sad nije Iznenađen

taj eror koliko vidim ima veze s pokretanjem neke aplikacije
jel ga izbacuje samo nakon dizanja windowsa ili..?

jel možeš to povezati s instalacijom nekog programa,nekog updatea?
dole u trayu ti stoji unlocker,torrent,i još masu stvari koje ne vidim, gore bs player toolbar,nekako si zatrpan
daj još malo informacija,šta sve vrti od zaštite u realnom vremenu,s čim defragmentiraš disk?
i šta ti se sve pokreće s windowsima?
koji procesi?

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.7.2010 21:42 (seneka).
15 godina
neaktivan

Tražiš još informacija pa za početak jedva sam pokrenuo igru MW2 i kad sam je pokrenuo trza mi kao luda što do sad nije  ping je bio odličan tako da to trzanje nemogu prepisati tome,dok igram izbaci mi taj error i vrati me na deskop.bit ce najbolje odnijeti  kutiju da mi pomovo instalira win.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
seneka kaže...
CANABIS kaže...

i šta ti se sve pokreće s windowsima?
koji procesi?

kako to da provjerim Iznenađen.........totalni sam laik za te stvari

14 godina

Kada ti se pojavi ona poruka na ekranu, otvori Event Viewer (Start -> Run -> upiši eventwvr). Potraži errore i pod Source pogledaj zbog kojeg programa dolazi do pojavljivanja greške i koji mu je Event ID, pa napiši ovdje.

16 godina
neaktivan

start>run>upis: msconfig>ok> i pod startup pogledaš šta se sve ažurira
makneš kvačice sa svega šta se nepotrebno diže s windowsima
ili skini ccleaner(koristan program za čišćenje diska) i napravi screenshoot startup-a
stavi ga na hrvatski i odi na alati>pokretanje s računalom i uslikaj ,pa postaj

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.7.2010 21:57 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo ss startup nadam se da vidiš i ša od toga da ugasim

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.7.2010 22:07 (CANABIS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imao sam isti problem.......isto svchost.exe, to nije virus

Sta je saznaj ovde: http://saveti.kombib.rs/Sta_je_svchost.exe_i_sta_on_trazi_na_vasem_racunaru.html

Zatim resenje sam nasao ovde: http://www.interfejs.tv/forum/viewtopic.php?f=75&t=2604&hilit=svchost&start=20

posto sam imao slican problem, stojim za dodatna pitanja. Najbolje je reinstalirati win, a i ccleaner moze da pomogne. ako se dobro secam oborio sam sistem......i naravno instalirrao novi....

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

evo ss cclenera 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bokile kaže...

a šta sad ???????????????Smijeh koji je postupak dalje !!!!!!!!

14 godina

U ESET-ovom SysInspectoru se vidi koji su riskantni procesi, pa ako imaš koji, napiši ga ovdje.

16 godina
neaktivan
CANABIS kaže...

evo ss cclenera 

imaš ti i virusa ako dobro vidim - wuaucldt.exe
a nije ni čudo kad imaš avg,skini si superantispyware portable pa napravi brzu provjeru
javu,nero,unlocker,ctfmon.exe,sve to možeš onemogućiti da se pokreće s windowsima
i još toga,ali otom potom
u ccleaneru >klik na stavku i onemogući

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.7.2010 0:01 (seneka).
16 godina
neaktivan

Kanta ti je krcata virusima...

Na osnovu ove površne informacije (SS-ova) koje si dao svchost ti se ruši upravo zbogradi virusa.

Applikacije koje ti se pokreću s winsima a koje su virusi su ti slijedeće:

wuaucldt.exe (vrlo vjerojatno trojanac - primjeti u proces exploreru kako on pokreće i par svchost procesa)

srvklw32.exe - aplikacija koja ti se pokreće kroz startup, 99% virus

Čišćenje cijele priče nije jednostavno, radije prepusti nekome koji je u tom području doma...

I find your lack of faith disturbing!
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
0v3r10rd kaže...

Čišćenje cijele priče nije jednostavno, radije prepusti nekome koji je u tom području doma...

možda i je,definitivno deinstalirati avg i skinuti aviru free,malwarebytes ima,i još sa SAS-om počistit na kraju
 prvo pogasiti sve od avg-a,pa ga deinstalirati  u revo unistalleru u naprednoj deinstalaciji(označavati sve/brisati sve što nudi)
ignorirati restart i ići s revom do kraja..
počistiti s glaryjevim reg cleanerom u modulu(može i 1-click-maintenance) i tek tada staviti aviru

tako bi ja napravio,a canabis nek odluči

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.7.2010 8:40 (seneka).
16 godina
neaktivan

A možda su u šumi... Namigiva

šalu nastranu...

Slažem se s skidanjem avg-a i stavljanjem avire (il' avasta) i čišćenjem sa SAS-om. Ali vidim da je probao s Malwarebytesom bez uspjeha. Ima tvrdokorne gamadi.

Idealno bi bilo pokrenut računalo u safe modu pa pokušat s čišćenjem. Isključit virtualnu memoriju (privremeno). Provjerit koji se sve procesi, biblioteke i driveri pokreću sa sustavom. Počistit od takvih. Provjerit računalo na rootkit (Sophos anti rootkit, gmer - mada gmer ne bi preporučio jer je za one koji se bolje snalaze s računalima).

EDIT: Kak Seneka kaže, idi...

I find your lack of faith disturbing!
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.7.2010 0:19 (0v3r10rd).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

E ekipa hvala vam za pomoć ali ja sam danas riješio problem na naj jednostavniji način nove win.jer tako je bilo naj jednostavnije lik mi uzeo 50 kuna što i nije puno hvala još jednom Namigiva

Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice