Pozdrav ekipa, imam otvorenih par tema, ali ovo tu nisam naišao pa da otvorim temu.
Dakle kupio sam PC, instalirao sve Drivere pomoću Boost Driver 3 (imam verziju full) napravio sve kako treba i kada uđem u igricu Nba2k16 zvuk mi svakih 30 sekundi zvuči robotski tipa (odmah čim video počme)
samo si zamislite da komentator priča umjesto ovog tona što je u videu. Probao sam sve živo, googlao , mijenjao u CCC postavke, otišao u cfg igrice riktao tamo, ali nema pomoći.Dok sam na youtubu ili gledam film toga nema, znači nije do zvučne kartice po nekom mom mišljenju, ali pošto nisam stručan htio sam zamoliti da mi se pomogne ako neko zna jer sam probijen žešće.
Igrica radi na HIGH bez problema, nema trzaja, nema nikakvih problema u grafici samo taj zvuk mrtvi me probije...malo je dobro, malo nije. Kolege imaju isti install igrice prebacivali smo jedan drugom i njima radi mene j**e.
Temperatura grafe mi ne raste nakon 2 sata igranja iznad 60 stupnjeva ako vam je to bitno i procesor radi odlično. I još da nadodam ako Vam je bitno, imam Samsung 24inch Full HD spojen sa HDMI na grafu.
Molim pomoć!
lp