Molim pomoć. Internet stranica mi se smanjuje sa svakim novim upisom..Vjuerojatno neka banalnost, no, ja sam početnik. Unaprijed hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kako mislis da ti se smanjuje... ??? ... ne kuzim.. stari ti se postovi brisu ili??
Kak točno misliš smanjuje?
Smanjuju se slova ili što?
Prvo što mi na pamet pada i najčešće je da si zumirao/odzumirao stranicu...
Probaj ovo napraviti: stisni Ctrl na tipkovnici i drži, te istovremeno zavrti kotačić na mišu(prema gore će se povećati, prema dole smanjiti)
Javi jel pomoglo, pa da tražimo dalje ako nije...
Prečac Ctrl+0, vraća stranicu u izvorno stanje.
A, ako nemas kotačić na mišu onda ides sa Ctrl + +("za povećavanja"), odnosno Ctrl + -(za "smanjivanje").
Aha. Radi se o nekakvom smiješnom virusu (trojan). Namjerno mi smanjuje stranicu sa svakom novom komandom.
Inače, ovo je super. Hvala još jednom.
Aha. Radi se o nekakvom smiješnom virusu (trojan). Namjerno mi smanjuje stranicu sa svakom novom komandom.
Inače, ovo je super. Hvala još jednom.
malo je zbunilo ono "pri svakom novom unosu"..nisam čuo za takav slučaj(ali maliciozni softwer može to radit)..pogledaj si malo na forumu o AV zaštiti i alatima za skeniranje i čišćenje od nametnika..
I da..Nisam riješio problem..Molim pomoć.
ako koristis mozillu onda stisni crtl+plus(ctrl++)-za povecanje stranice
ili crtl+minus za smanjiti samu stranicu, a za ostale browsere mislim da je ista šema ali nisan sigruran
I da..Nisam riješio problem..Molim pomoć.
stiže,skini ovaj alat i kreni u napad..free version
http://www.malwarebytes.org/
Hvala, idem probati.
Stisni crtl i pomici kuglicom misa prema gore
Stisni crtl i pomici kuglicom misa prema gore
Daj čitaj molim te... -.-
Ovo je već troje ljudi (ukljućujući i mene) predložilo... Očigledno nije pomoglo...
OnT: jesi skenirao komp s Malwarebytesom?
thanks ..ovo mi je baš pomoglo ;)