Sta je to: Microsoft visual C++ 2005, 2008, 201 0

poruka: 7
|
čitano: 14.133
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Imam hrupu ti u Add remove listi, tako neznam za sto sluze i da li ih mogu brisat!! Ps.

Sta je to net framework?? Ako neko zna neka mi kaze!

Hvala mnogo! {#}

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Sta je to: Microsoft visual C++ 2005, 2008, 2
moja definicija svemira: Svemir je ko dobro dupe, ima dva brijega i dolinu u sredini, u sredini te doline se nalazi crna rupa , a na 'donjem' kraju doline se nalazi tunel koji vodi u drugu dimenziju.
17 godina
neaktivan

Radi se o bibliotekama funkcija i klasa koje koriste programi napisani u MS VC++ odgovarajuće verzije. Njihovim uklanjanjem onemogućit ćeš normalan rad mnogih aplikacija, tako da ih ne treba dirati.

O .NET Frameworku, pročitaj ovdje (na hrvatskom).

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2011 15:00 (hrx).

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Evo ljudi, hitno mi treba Visual Studio 2008 -i sad sam našao express verziju na Microsoftovoj stranici, i tamo piše sa je besplatna, samo što nakon trideset dana treba je registrirati za daljnje korištenje - je li ta registracija se placa ? jer nema mi smisla da microsoft samo tako djeli svoje programe ?

- I još jedno pitanje:znam da nije tema, al me muci cijelo jutro{#} Zašto mi se ne može otvoriti službena stranica od openoffic.org već cijelo jutro pokušavam i uvijek piše GREŠKA  503 server je pretrpan (u tom stilu), hitno mi treba taj open office, pa pliz help ? Ima li možda neka sigurna stranica negdje drugdje da to skinem?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

http://openoffice.en.softonic.com/

imas dole link na dowload, ne radi ni meni sajt open officea ali imas i druge alternative open officeu, IBM lotus symphony, abiword

He who dares, wins
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 13:17 (malina22).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: Sta je to: Microsoft visual C++ 2005, 2008, 2

Registracija za sve VS Express alate se ne naplaćuje - tu je samo radi evidencije i statistike o korištenju.

http://www.libreoffice.org/ - fork OpenOffice.orga s poboljšanjima funkcionalnosti i dodatnim pluginovima. Većina developera OO-a je napustila OO.org i nastavila raditi na LibreOfficeu.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 14:31 (hrx).
13 godina
neaktivan

ljudi trebam pomoc izbrisao sam stare verzije microsoft c++ 2005 i 2008 i nece da mi pokrene npr film na filmoviziji pojavi se sve crno i na ostalim programima  molim vas trbam sto prije poomoc

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice