Sporo kopiranje

poruka: 11
|
čitano: 2.829
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Sporo kopiranje

U zadnje vrijeme kad nešto veće kopiram sa dvd-a na računar isti nenormalno uspori i zvuk zajedno snjim,nisam siguran o čemu se radi ali imam 6 gb rama i trebalo bi brze ici takođe radi se o win Xp-u i pinoeerovom dvd čitaču.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sporo kopiranje

Onda si pobrao neki virus,skini aviru free i malware bytes,napravi update i skeniraj s njima i pobriši sve što nađu.Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2009 0:13 (big_guy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sporo kopiranje
Ako već imaš neki antivirus na kompu obriši ga prije installa avire

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sporo kopiranje

ovako imama viru nasla je par virusa i obrisala nakon toga ocistim registry i restartam računar opet isti problem,frimware mi je zadnji,čistio prije par sedmica,trenutno mi je cijeli računar usporio kako kopiram ovo ...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Sporo kopiranje
Ocigledno da nesto opterecuje sam CPU, zbog cega dolazi do degradacije sustava. Virusi su jedna stvar koja postoji kao mogucnost, drugo driveri za maticnu plocu se blesiraju, trece DVD uredjaj nije ispravan, DVD disk nije ispravan, kabel DVD uredjaja nije pravilno ukopcan, odnosno olabavio se, to je sto mi trenutno plazi po glavi! Kako se DVD uredjaj ponasa sa drugim DVD diskovima?, dali se sistem usporava kad se kopiraju podaci s diska na disk? itd...
Xero: ...Ti nemaš brige. Tebi se tako rečeno proc zmrzava ...
17 godina
neaktivan
Sporo kopiranje

Sa particije na particiju radi OK kopiranje,svi kablovi dobro pričvšćeni.jednu stvar sam primjetio prilikom kopiranja u početku krene uredu brzina i sve pise recimo 7 minutes remaining ali onda nakon toga brzina pocne naglo rast i dosegne 48 minuta sto je nenormalno takođe zvuk koji čujem je sličan kratkom spoju mislim i pjesme kad puštam prekida nekako teško opisati baš i dugme na dvd čitaču mi ne radi kako treba već ima par dana

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Brzo rjesenje bi bilo kratkorocno zamjenit DVD uredjaj nekim drugim DVD uredjajom te vidjet dali se onda sustav usporava. Koristis li IDE DVD uredjaj svakako ga treba staviti u DMI mode u slucaju ako ga sustav vidi u PIO nacinu, provjeri u Device Manager, jer ovakvi simptomi su posljedica PIO moda!
Xero: ...Ti nemaš brige. Tebi se tako rečeno proc zmrzava ...
16 godina
neaktivan
Sporo kopiranje
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
iKAR kaže...

U zadnje vrijeme kad nešto veće kopiram sa dvd-a na računar isti nenormalno uspori i zvuk zajedno snjim,nisam siguran o čemu se radi ali imam 6 gb rama i trebalo bi brze ici takođe radi se o win Xp-u i pinoeerovom dvd čitaču.

6gige rama na Xp svašta

I Jadantisi
17 godina
neaktivan
Sporo kopiranje

Najsmješnije je što ga vidi u DMA modu piše DMA if available i svi secondary IDE Channeli su mi na to stavljeni (ima ih 3)  a uninstalirao sam ih i restartovao računar kad opet isti problem.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice