Sony Vegas 7.0e

poruka: 7
|
čitano: 2.037
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Sony Vegas 7.0e

ovako...imo sam prije Vegas 8.radio dobro al nisam mogao efekte ubacivat.nakon dugog googlanja nisam uspio to popravit.onda sam skinuo Sony Vegas 7.0e.instalacija,registracija,sve prođe dobro i čak dobim efekte!!!ali onda mi pada mrak na oči.nemogu napraviti drag-and-drop video u timeline kao u 8-ici inače avi file,rađen kao ovdje http://www.callofduty.se/movieguide/screens-to-avi.php?p=4

.čak sam radio ponovo video(u videomachu)da nisam možda neš krivo napravio ali opet isto.svi fajlovi su tako napravljeni i u 8-ici nije bilo problema.uspio sam jedan fajl ubaciti u timeline ali nema slike,nemogu ga pokrenuti da mi u vegasu prikazuje taj video i ništa.isto sam proguglo taj problem ali ništa korisnog,isprobo te neke metode ali opet ništa.možda ako vi imate kakvi korisni savjet ili link?bio bih jako zahvalan.ako trebate neke informacije o postavkama recite pa ću stavit.

PLZ HELP

ovo dosad nisam primjetio.ovaj screenshot prikazuje video koji sam napravio u vegas 8 ali ne registrira mi video nego samo audio(inače video normalno učito Real Player).možda neka opcija koja se treba podesiti???

druga slika prikazuje video koji sam tek napravio u videomachu.njega pak nikako ne registrira.ni audio ni video,samo ga primi u project media ali opet nemrem ga stavit u timeline...

slika1 slika1
slika2 slika2
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 12:24 (Barich).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Sony Vegas 7.0e

Sedmicu si instalirao na isto racunalo, na iste Windowse kao i 8-icu? Ako nisi - jesi instalirao odgovarajuce kodeke? Ako jesi, mozda su u registryju ostale neke postavke od 8-ice koje onemogucavaju 7-ici normalan rad.

16 godina
neaktivan

da instaliro sam na iste windowse.codeci su koji su ostali nisam ni provjeravo.kako da izbrišem registry postavke od 8-ice ako će to pomoć

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 13:02 (Barich).
17 godina
moderator
Barich kaže...

da instaliro sam na iste windowse.codeci su koji su ostali nisam ni provjeravo.kako da izbrišem registry postavke od 8-ice ako će to pomoć

Zbilja ne znam kako. Ako ne postoji posebni program za to (a vjerojatno ne postoji). onda ono sto je ostalo nakon deinstalacije 8-ice - je ostalo. Probaj pocistit registry s programom CCleaner ili nekim slicnim - mozda pomogne.

Usput receno, mozes li problematicne .AVI datoteke otvoriti u programu VirtualDub (ili VirtualDubMod)? Koji kodek je u pitanju?

Usput receno 2 - da je u pitanju 64-bitna verzija Vegasa, onda bih ti rekao da je razlog u tome sto za 64-bitni Vegas trebaju i 64-bitni kodeci, mada mislim da ne postoji 64-bitni Vegas 7.

17 godina
Sony Vegas 7.0e

Kad smo kod Vegasa, može li mi tko objasniti zašto se dešava problem npr. kad snimim par minuta filmića preko Frapsa ili Xfirea i kad hoću ubaciti u Vegas ima samo stavka za zvuk dok se video uopće ne prepoznaje. Radi se o Sony Vegas 8.

Video je u avi formatu.

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Vegas 7.0e

ma evo riješio sam problem.skinuo vegas 9 i ima efekte i mogu sve radit kaj nemogu u 7 i 8

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Sony Vegas 7.0e

Ako ti je dobar kompjuter skini sebi Sony Vegas 10 pro  ,  ili After Effect cs5  TO JE NAJBOLJE 100% CE TI MOCI

sead
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice