ovako...imo sam prije Vegas 8.radio dobro al nisam mogao efekte ubacivat.nakon dugog googlanja nisam uspio to popravit.onda sam skinuo Sony Vegas 7.0e.instalacija,registracija,sve prođe dobro i čak dobim efekte!!!ali onda mi pada mrak na oči.nemogu napraviti drag-and-drop video u timeline kao u 8-ici inače avi file,rađen kao ovdje http://www.callofduty.se/movieguide/screens-to-avi.php?p=4
.čak sam radio ponovo video(u videomachu)da nisam možda neš krivo napravio ali opet isto.svi fajlovi su tako napravljeni i u 8-ici nije bilo problema.uspio sam jedan fajl ubaciti u timeline ali nema slike,nemogu ga pokrenuti da mi u vegasu prikazuje taj video i ništa.isto sam proguglo taj problem ali ništa korisnog,isprobo te neke metode ali opet ništa.možda ako vi imate kakvi korisni savjet ili link?bio bih jako zahvalan.ako trebate neke informacije o postavkama recite pa ću stavit.
PLZ HELP
ovo dosad nisam primjetio.ovaj screenshot prikazuje video koji sam napravio u vegas 8 ali ne registrira mi video nego samo audio(inače video normalno učito Real Player).možda neka opcija koja se treba podesiti???
druga slika prikazuje video koji sam tek napravio u videomachu.njega pak nikako ne registrira.ni audio ni video,samo ga primi u project media ali opet nemrem ga stavit u timeline...