Skype problem jutros

poruka: 5
|
čitano: 2.069
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Skype problem jutros

Upalim ujutro skype i počne skidati update..

viola mislim sad će pisat ono Microsoft skype - nakon instalacije ništa... sve piše isto .. Skype LTD al uredno pada kada se probam logirati

Reinstaliram i opet ista stvar

Onda sam otišao do skype.exe.a (Program Files x86 - 64 bitna sedmica) i maknuo po defaultu uključen compatibility mod Vista sp3 i sada radi :-)))))

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Skype problem jutros
SasaFrr kaže...

Upalim ujutro skype i počne skidati update..

viola mislim sad će pisat ono Microsoft skype - nakon instalacije ništa... sve piše isto .. Skype LTD al uredno pada kada se probam logirati

Reinstaliram i opet ista stvar

Onda sam otišao do skype.exe.a (Program Files x86 - 64 bitna sedmica) i maknuo po defaultu uključen compatibility mod Vista sp3 i sada radi :-)))))

Hmm, nisam niti imao taj compatibility (isto 64 bitna sedmica) i radilo je sve OK. Tj. Sve radi OK non stop :)

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
17 godina

Imao sam to uključeno (za XP pardon ne vistu) radi toga da Skype ne bude na taksbaru kada ga zatvorim nego samo notify ikona - takva je bila sugestija po forumima)

Valjda je i kod reistalacije povukao stare podstavke za to.

18 godina
Skype problem jutros

Pa imaš opciju unutar Skypa kojom to uključiš odnosno isključiš.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Našao - radilo je i ovako, inače tražio sam tu opciju i u meniju i na Skype online helpu al nisam našao :)

(Svakakve upute ljudi daju po internetu :-))

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2011 10:20 (SasaFrr).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice