Skype password

poruka: 6
|
čitano: 1.289
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Skype password

Dakle, imam problem s skypeom. zaboravio sam password, i sad ga ne mogu resetirati... TJ upisem mail,i dodje mail za reset, al uvijek pise kao da taj account nije postojeci. .Prije se to desavali, i uvijek sam mogao resetirati bez problema.. Znaci ne mogu nista :D 

Dal postoji negdje na kompu da je sacuvan skype password?

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2014 21:26 (exer1234).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Skype password

Posalji skype support email i nadaj se da ce ti pomoci , drugog rjesenja nema jedino ako ti je skype povezan sa microsoft accounton onda mozes tako iskemijat nesto

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Skype password

koji sam ja lik.. 5 dana se mucim s time, ukucavam xxx passworda. i evo sad pogodim stari :P.... slucajno upisao, i kad ono je :D .. lool

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Skype password

Jel mo mozete pomoci? Kako ja mogu da dobijem preko maila onu sifru koja je trenutno? Jer npr momak mi je zamijenio sifru i ne da meni sifru a necu da promijenim neko hocu da vidim koju je stavio. Molim vas pomozite hitnooo je!! Hvala vam unaprijed

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Skype password

Nemozes, a i ako je tvoja sifra kako i tvrdis nevidim smisao da ju ne promjenis. Osim ako nije tuđi acc na sto sumnjam pa zelis nesmetano pratiti njegove poruke.

Gamers Don't Die, They Respawn.
15 godina
odjavljen
Skype password

To je nemoguće, nikad ti sustav neće otkriti trenutnu šifru, možeš samo resetirati. Rađe riješi probleme s momkom ili nađi nekoga tko će te poštovati.

Svi smo mi Mentalist.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice