- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Formatiraj USB pa probaj jos jednom...
Ako ne ide... dunno... mozda falican usb...
Probaj na drugom kompu normalno isto...
Ni primjetio...
Eto rebelsy ti odgovori :)
USB ti je formatiran u FAT32 sto bih znacilo da na njega ne moze datoteka veca od 4GB.
Moras ga formatirati u NTFS kako bi mogao prebaciti vecu datoteku na njega...
a kako da probam na drugom kompu nemrem to prebacit... formiro sam USB par puta i neide...
USB ti je formatiran u FAT32 sto bih znacilo da na njega ne moze datoteka veca od 4GB.
Moras ga formatirati u NTSF kako bi mogao prebaciti vecu datoteku na njega...
HVALA probat cu
1. imaš uploader slika na samom forumu koji radi i koji je daleko ugodniji za korištenje i rad u odnosu na ove ostale mrtve uploadere -.-
2. već i ptice na granama znaju da na FAT32 disk (stick, memorijsku...) ne možeš staviti file veći od 4gb pa taman da se na trepavice nastavio.
Rješenje - formatiraj stick u NTFS ili sa winrarom podijeli taj rar na nekoliko manjih od npr. 1gb i onda ih prebaci na stick.
Ako ti je ijedan od tih .rar fileova veci od 4gb, to ti je onda problem. Formatiraj u NTFS umjesto FAT32.
cpt. obvious
Ne brini, nismo prepisali od tebe -.-
USB ti je formatiran kao FAT32 datotečki sustav a on kao takav ima single file size limit na 4gb
ili taj rar (makar mislim da je iso) podijeli na dva dijela ili rađe prebaci stik u NTFS (ili preko cmd-a ili ako nemaš niš na njemu odi na format i odaberi ntfs)
Ne brini, nismo prepisali od tebe -.-
Ponovio si ono sto je vec receno prije tebe.
NHF
Ponovio si ono sto je vec receno prije tebe.
NHF
U trenutku kada sam gledao topic bilo je 0 odgovora. Dok sam napisao odgovor i tipkao po chatu na MSNu, stvorio se tvoj odg.
Oko čega se ja raspravljam -.-