Samsung Galaxy S3 ne pali

poruka: 8
|
čitano: 3.649
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

E raja moze pomoc. Ovako, imam samsung galaxy s3 16 Gb, verzija 4.3.. prilikom koristenja pocrvenio je ekran , tada  sam izvadio bateriju, nakon toga telefon nece da upali i ne daje nikakav znak, pa ako moze neko da pomogne bio bih mu zahvalan..

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2015 22:32 (optimus07).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jesi ga probao ugasiti pa upaliti?

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Nakon sto je pocrvenio izvadio sam bateriju i od tada nece da upali

..

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S3 ne pali

ne daje nikakve znake, kao da je mrtav...

7 godina
neaktivan

pozz, imam problem sa samsung galaxy s3, dakle ukljuci se do loga i dalje nece, ostavila sam tako da stoji par sati i kad sam se vratila da pogledam da li ima promijena logo je jos uvijek bio na ekranu. Citala sam na netu da treba da vratim na tvornicke postavke, ali nesreca je to sto nece ni da otvori recovery sistem, dakle drzim volume up, power buttom i home button, ali opet ukljuci samo logo i ista stvar :( ima neko savijet?

0 0 hvala 0
14 godina
dzana2 kaže...

pozz, imam problem sa samsung galaxy s3, dakle ukljuci se do loga i dalje nece, ostavila sam tako da stoji par sati i kad sam se vratila da pogledam da li ima promijena logo je jos uvijek bio na ekranu. Citala sam na netu da treba da vratim na tvornicke postavke, ali nesreca je to sto nece ni da otvori recovery sistem, dakle drzim volume up, power buttom i home button, ali opet ukljuci samo logo i ista stvar :( ima neko savijet?

Probaj s volume down+home+power

Jer moguće da je drugačiji kernel pa da su obrnuto komande za recovery smještene.

https://www.facebook.com/groups/BalkanTuF/ http://crnalistaposlodavacarh.simplesite.com
7 godina
neaktivan

jesam, rezultat toga je da instalacija Custom system-a, da li da inst. ili sta vec. help 

14 godina
neaktivan
Ako neće ući u recovery (Vol+home pa onda stisneš power pa držiš 5sec minimum), onda moraš stavit novi rom.
Njuška
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice