pozdrav,
da li je moguce vratiti prethodno stanje registara u regeditu bez da se radi system restore.
naime, da opisem situaciju sto se dogodilo: dobio sam neku .inf datoteku i ja sam isao open with, i izabrao notepad++ (da vidim kako izgleda kod). zatim mi je taj notepad++ postao defaultni program s kojim se otvaraju .inf datoteke, tj. nisam ni znao kako se to stvarno treba pokrenuti. zatim sam malo guglao i nasao kako izbrisati taj default program, tj. trebao sam izbrisati odredjene registre u regeditu. izbrisao sam neke .inf registre mislim u hkey_current_user(?) sto je rijesilo moj problem, ali zatim sam izbrisao i .inf registre u hkey_classes_root. e sad, kad god zelim opet pokrenuti .inf datoteke, onda mi dodje onaj prozor da izaberem s kojim programom cu otvoriti tu datoteku.
system restore ne bih radio jer sam u medjuvremenu instalirao nekoliko novih programa i dosta se zabavljao na kompu, pa mi se ne da sve to ponovo raditi.
mene zanima da li mi te .inf datoteke mogu raditi probleme u buducnosti pri instalaciji programa? (tj. vec nisam mogao instalirati jedan program, moguce zbog .inf datoteke)
i da li mogu nekako vratiti te registre?
koristim windows 7.