Program o grafickoj..??

poruka: 8
|
čitano: 856
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Program o grafickoj..??
evo ljudi trebao bih neki program koji racuna napajanje u kompu cijelom a moze i samo za graficku pa me sad zanima imate li kaj takvog za xp 32bit..??
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Program o grafickoj..??

Koji računa napajanje? ne kužim. Ugl. možda ti pomognu:

Aida 64

HW monitor

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 19:54 (mario1990).
14 godina
neaktivan
Program o grafickoj..??

Jednostavno zbrojiš koliko ti troše sve komponente u full loadu i oduzmeš od toga neki 10-15%.A potrošnju komponente možeš pronači na stranici toga prozivoda.

Smejem se a plače mi se,tražim lepu minu,minu da odletim u p**** materinu
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WrongType kaže...

Jednostavno zbrojiš koliko ti troše sve komponente u full loadu i oduzmeš od toga neki 10-15%.A potrošnju komponente možeš pronači na stranici toga prozivoda.

aj mi molim te nadji onda za ati radeon hd 4850 jel ja nemrem nac..:(((((
jel na njihovim stranicama pise da minimalno napajanje mora bit 450w a ja imam od 230 i vrti al ga mozda ne vrti na max..?? i uz to imam phenoma koji je poprilican potrosac.. 

14 godina
neaktivan

ta grafa troši 107 wata u full loadu

14 godina
Program o grafickoj..??
hvala ti puno a jel bi mi jos mogao ako ti nije problem objasnit kako si to nasao odnosno na kojim stranicama jel sam ja citao gro toga i nista noob sam ocito..:D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Program o grafickoj..??

Imam istu grafu kao i ti pa sam si zapamtio od prije kada sam našao.... sad ću ponovno potražiti link pa ti ga pošaljem...

Edit : evo link http://www.eggxpert.com/forums/thread/493743.aspx

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 19:48 (Zonitron).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
tomislavivic kaže...
hvala ti puno a jel bi mi jos mogao ako ti nije problem objasnit kako si to nasao odnosno na kojim stranicama jel sam ja citao gro toga i nista noob sam ocito..:D

Odes na http://www.gpureview.com

Gore upises ime kartice > search > klik na karticu i pise ti pod "Max Power Draw:" odnosno pise 110 W

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice