a program needs your permision to continue?

poruka: 16
|
čitano: 2.371
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

imam problem
imam toshiba laptop i windows vistu na njemu
htio sam si podesiti da mi se automatski komp logira tj. da ja nemoram svaki put kada ukljucim komp upisati korisnicko ime i password
valjda sam nesto krivo izbriso tj. prcko nepotrebno i em sto nisam to uspio podesiti i em sto sada kada bilo sta treba updateati kada mi se pojavi a program needs your permission to continue (user account control) moram upisati username i password i kada ih upisem ove koje koristim nista se ne promijeni(pa moram na cancel) i dalje me trazi da upisem ponovo to,
prije kada bi mi se prije necega pojavilo a program needs your permission to continue samo bi klikno na continue i to bi bilo to
inace kada mi se to pojavi imam tri opcije -(iznad svega mi gore pise if you started this action continue i to continue type an administrator password and then click ok)
1.fingerprint logon -please logon to enroll your fingerprints(tu nis ne kuzim nit ista mogu igdje upisati
2.na drugoj je ovo vec opisano di trebam upisati kor.ime i lozinku
3.insert a smart card
ne kuzim se u to previse ali sta sada da napravim da to mi nestane
probo sam ici na system restore ali da bi iso na system restore isto mi se to pojavi i kako mi sto god upisem pod kor.ime i lozinku ne prihvaca moram kliknuti na cancel ko svaki put
inace i dalje se logiram na komp sa starom lozinkom i passwordom
i to mi i dalje funkcionira
inace sestra mi je komp od firme dobila i korisnicko ime je ime firme\ime korisnika ,domena nosi ime firme (mada ni neznam sta je to domena)
sada ako bi mi neko ko razumije mogo ikako pomoci jako bi mu bio zahvalan

0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: a program needs your permision to continue?

Moras staviti svoj prst(kaziprst) na predvideno mjesto za logiranje

ili unjeti password

ili staviti smart card (lici isto k'o kreditna kartica)

Ako si ti ovo petljao sa passwordima, otiscima i smart cardom preporucam ti da vrlo dobro razmislis koju ces metodu odabrati od ovih koji ce ti dati ostali ljudi (mogao bi izgubiti sve podatke)

16 godina
neaktivan

sve sam probo i sa prstom i sa passwordom kojim se inace logiram i nista ne ide

inace podatke imam sve na vanjskom hddu (muzika)

kada upisem kor.ime i lozinku mi se pojavi ovo:
the requested operation requires elevation

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.8.2012 11:46 (markogr).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Probao si uci u Safe Mode?

16 godina
neaktivan

ne ,neznam kako se to radi

daj mi molim te objasni

kada kliknem na details pojave mi se u zagradi neki brojevi puno njih ispod user accounts control panel microsoft windows

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.8.2012 12:03 (markogr).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Dok palis laptop drzi F8 sve dok se ne pojavi izbornik Safe Mode, Safe Mode With Networking itd.

Ti odaberi Safe Mode i (ako udes) udi i promjeni password. Drugi alternativni metod je skidanje Hirens Boot CD-a na kojem ima alata za resetiranje Windows passworda

16 godina
neaktivan

sta cu dobiti time kada promijenim password

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

bio sam u safe moodu i nista, opet mi se pojavilo da moram upisati ime i password i upisem i nista,

neznam da li si procito gore ali ja kada se logiram na komp najnormalnije upisem password i kompjuter mi ga prihvati a korisnicko ime je vec upisano(ime firme\ime korisnika)

el se to ikako moze rijesiti, evo sada mi je bas se pojavio update za javu a negou posto moram upisati ime i password

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.8.2012 12:22 (markogr).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ima li kakvog rijesenja

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
markogr kaže...

bio sam u safe moodu i nista, opet mi se pojavilo da moram upisati ime i password i upisem i nista,

neznam da li si procito gore ali ja kada se logiram na komp najnormalnije upisem password i kompjuter mi ga prihvati a korisnicko ime je vec upisano(ime firme\ime korisnika)

el se to ikako moze rijesiti, evo sada mi je bas se pojavio update za javu a negou posto moram upisati ime i password

Ako vec mozes uci u Windows onda u Start > Run upisi ovo

control  userpasswords2 i deselektiraj opciju  User must enter a username and password...

14 godina
neaktivan
markogr kaže...

ima li kakvog rijesenja

koliko korisničkih raćuna imaš prilikom podizanja winsa koliko imena stoji. Moguće da ti nisi admin na svom kompu kada hoćeš izmjeniti postavke računa bez obzira što imaš password kojeg si ti naknadno napravio i ako je bio u firmi sa nekoliko Pc-a povezan u domenu to ti je to možda je jedan od njih bio glavni i upravljao.

Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
16 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
markogr kaže...

Ako vec mozes uci u Windows onda u Start > Run upisi ovo

control  userpasswords2 i deselektiraj opciju User must enter a username and password...

ne mogu nista deselktirati posto mi se nakon sto utipkam control userpasswords2 pojavi to opet-a program needs.....

16 godina
neaktivan

kolko ja znam samo je taj jedan korisnicki racun ime firme/ime moje sestre i password kojeg ispod toga ja moram upisati

moze biti fero da je to sto ti kazes ,ne kuzim se previse nego mogu li ista napraviti da to ispravim

sestra mi ne radi u toj firmi vise a dobila je komp od njih sada me zanima mogu li ista napraviti da taj problem rijesim

18 godina
neaktivan
markogr kaže...

sestra mi ne radi u toj firmi vise a dobila je komp od njih sada me zanima mogu li ista napraviti da taj problem rijesim

Ja mislim da ti zelis "provaliti" u sestrin kompjuter da bi gled'o

Necu vise nista pisati. Ionako sam napisao sve sto sam se mogao sjetiti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.8.2012 12:56 (Lazarus Long).
16 godina
neaktivan

sta bi gledo pa meni komp radi najnormalnije ja sam sada na internetu ali ne mogu uploadat nista dok ne upisem korisnicko ime i password

samo je jedno kor.ime i na to sestrino ja idem

mogu li igdje saznati da li je ovaj moj jedini korisnicki racun  na kojem sam ili ih imas jos

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.8.2012 13:12 (markogr).

0 0 hvala 0
17 godina

-ograničenje prava korisnika postoje s razlogom. Jedan od njih je upravo taj da to ne možeš.

Sve dok si 'mali brat', kad narasteš, postat ćeš admin. .. ili pitaj admina (sestru).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice