Problemi sa stickovima???

poruka: 9
|
čitano: 2.977
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ovako, čisto me zanima od strane vas stručnjaka: imam stick od 8 gigi, i jedna stvar me muči: zašto nikad neće da prebaci na stick datoteku kao jednu, koja tei 4 gige ili više, jednostavno neće, jel to normalno ili?

I ne kužim zašto kad stavim neki film na stick koji teži od 1 i pol gige pa do 4 gige, prijemnik neće da prihvati kad gledam na tv-u, ili ako prihvati, onda nastaje trzanje slike???

...hvala unaprijed na odg...

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Problemi sa stickovima???
Bart kaže...

Ovako, čisto me zanima od strane vas stručnjaka: imam stick od 8 gigi, i jedna stvar me muči: zašto nikad neće da prebaci na stick datoteku kao jednu, koja tei 4 gige ili više, jednostavno neće, jel to normalno ili?

I ne kužim zašto kad stavim neki film na stick koji teži od 1 i pol gige pa do 4 gige, prijemnik neće da prihvati kad gledam na tv-u, ili ako prihvati, onda nastaje trzanje slike???

...hvala unaprijed na odg...

za prvo ti kao amater znam odgovor a taj je da ti je vjerojatno stick od 8GB formatiran u NTFS format. prebaci ga u FAT 32 pa će primati datoteke i veće od 4 GB inače neće.

ovo za TV nemam pojma, al moguće je da stavljaš neodgovarajući format jer TV-i uglavnom primaju divix i xvid koji su do 1,5 GB.

čim ti pokušavaš ubaciti film od 4 GB vjerojatno je MKV format a tvoj tv ga preko internog usb ulaza ne čita ???

Reketarim po forumu..
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 16:15 (Visitor).
16 godina

Ne, nego obrnuto. Formatiran mu je u FAT32 i mora ga formatirati u NTFS da bi mogao stavit datoteku veću od 4GB.

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
protjeran
bugi.kc kaže...

Ne, nego obrnuto. Formatiran mu je u FAT32 i mora ga formatirati u NTFS da bi mogao stavit datoteku veću od 4GB.

e točno, to sam mislio al sam govno napisao. ;)))))

Reketarim po forumu..
15 godina
moderator
Visitor kaže...

za prvo ti kao amater znam odgovor a taj je da ti je vjerojatno stick od 8GB formatiran u NTFS format. prebaci ga u FAT 32 pa će primati datoteke i veće od 4 GB inače neće.

pomiješao si NTFS i FAT32, ide obrnuto...

@Bart

vjerojatno su ti filmovi u formatu koji ti nije podržan od strane tog prijemnika

pogledaj u uputama od prijemnika da vidiš koji su formati podržani i rekodiraj film u odgovarajući format

EDIT: malo kasnim... :)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 16:16 (XXX-Man).
15 godina

Da, samo kod formatiranja se u pravilu ne nudi NTFS. Navodno, pomaže ovo: http://www.online-tech-tips.com/computer-tips/format-usb-ntfs/ . Kažem, navodno, jer nisam probao. Formatiranje na NTFS ima loših strana jer ga nećeš moći svugdje koristiti, npr. u mnogim DVB-T receiverima, koji ne prepoznaju NTFS.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 16:28 (espero).
17 godina
espero kaže...

Da, samo kod formatiranja se u pravilu ne nudi NTFS. Navodno, pomaže ovo: http://www.online-tech-tips.com/computer-tips/format-usb-ntfs/ . Kažem, navodno, jer nisam probao. Formatiranje na NTFS ima loših strana jer ga nećeš moći svugdje koristiti, npr. u mnogim DVB-T receiverima, koji ne prepoznaju NTFS.

Gle probaj, koristi hp format tool, daleko je najbolji što se toga tiče{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan

Joj da, zaboravio sam na tu mogućnost NTFS-a...

A stavljam naravno divx (iliti AVI format), i većinu filmova hoće, ali čim je neki recimo kak znaju biti od 1,3 gige pa na dalje, onda neće ili šteka...možda je to onda do prijemnika, jer ipak je  pitanju prijemnik lošije kvalitete, tj. 1 od ona 2 koji smo mogli birati gdje država plaća jedan dio...

0 0 hvala 0
17 godina
Bart kaže...

Joj da, zaboravio sam na tu mogućnost NTFS-a...

A stavljam naravno divx (iliti AVI format), i većinu filmova hoće, ali čim je neki recimo kak znaju biti od 1,3 gige pa na dalje, onda neće ili šteka...možda je to onda do prijemnika, jer ipak je  pitanju prijemnik lošije kvalitete, tj. 1 od ona 2 koji smo mogli birati gdje država plaća jedan dio...

Ovo podcrtano naprosto nije istina. Kupon za popust se mogao iskoristiti za bilo koji prijamnik (samo za određene ne, koje uvoznici ili proizvođači nedaju tako) a ne samo za dva koje je raznosila pošta (što se dobijalo kao uz kupon letak od pošte).

213.202.106.145:28960 TDM PROMOD 211 Tarrget Rush Team server
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice