Problemi sa rezolucijom

poruka: 17
|
čitano: 2.362
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Problemi sa rezolucijom

Imao sam rezoluciju 1600 x 1200....sve normalno i onda mi je nestao dio ekrana.....ne mogu staviti refresh rate preko 60hz.....ako i stavim preko 60hz onda mi neće promjeniti rezoluciju na 1600 x 1200.....sada je na 1680 x 1050 ali mi fali jedno 5cm desnog ekrana.....nije preko cjelog ekrana....a svaki put kad reinstaliram drivere bude isto.....neki dan sam uspio staviti rezoluciju kako je bilo ali sada neće.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problemi sa rezolucijom

kad sam klinuo na ovo, prvo sam pomislio da pitaš o ovome. tek mi je par sati poslije sinulo. zadrži učestalost osvježavanja na 60Hz (uglavnom više i ne može, neovisno što win nudi kao postavku) i spoji monitor s računalom uporabom DVI kabela. tako se sve automatski postavi na najbolje (= najviše moguće). 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Re: Problemi sa rezolucijom

A monitor je?

13 godina
Problemi sa rezolucijom

Spojen je preko tog kabla i monitor je: asus vw202s 

0 0 hvala 0
12 godina
RedHill kaže...

Spojen je preko tog kabla i monitor je: asus vw202s 

Pa po specs rezolucija mu je 1680x1050....1600x1200 je 4:3 rezolucija. Ne kontam baš tvoj problem...

9 godina
neaktivan

asus vw202s je monitor

uspio sam namjestiti ali mi se poremetilo opet i sada ne mogu namjestiti

9 godina
neaktivan

sada mi je ta rezolucija i nije mi preko cijelog ekrana, sa desne strana ima jedno 5cm još prostora......inaće sam koristio več godinama rez.1600x1200 i sve je bilo normalno do prije par dana....uspio sam preksionć namjestiti sve ok...i refresh mi je bio na 70hz ali se sinoć opet poremetilo i sada ne mogu namjestiti

9 godina
odjavljen

Imas tipku auto na prednjoj strani monitora. pritisni....I refresh na 60. Nema potrebe za vise. Nije to crt....

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2016 14:27 (Torent).
12 godina

Da, ali ne kontam kako ti je slika na 16:10 monitoru u 4:3 rezoluciji u redu, a nativna nevalja.....

Edit:Jedino ako se nisi igra s pozicijom slike u postavkama samog monitora pa je pomaknuta ili ti je u aspect control na 4:3 umisto na full

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2016 14:35 (om-prat).
9 godina
neaktivan

evo uspio sam.....resetirao sam monitor i sda je ok(za sada)......to je sve počelo nakon wundows 10 update-a...ali evo sada radi pa budemo vidili....hvala svima na prijedlozima

9 godina
odjavljen
om-prat kaže...

Da, ali ne kontam kako ti je slika na 16:10 monitoru u 4:3 rezoluciji u redu, a nativna nevalja.....

Edit:Jedino ako se nisi igra s pozicijom slike u postavkama samog monitora pa je pomaknuta ili ti je u aspect control na 4:3 umisto na full

Koja je poenta to raditi?

12 godina
neaktivan
Problemi sa rezolucijom

Imam sličan problem, fali mi desnog dijela pozadine te polovica donjeg dijela(taskbar vidim samo do pola), kako riješiti problem? Pokušao sam sa svim mogućim rezolucijama, standardna je 1024x768 ali mi kao preporučenu nudi 1900x800. Uglavnom ni jedna ne radi kako treba. (Radi se o laptopu)

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Driveri od grafike. Sumnjam da imaš lap sa tom rezom
12 godina
neaktivan
Pokušao sam drugi driver, ponovno instalirao Windows i uvijek isti problem, čak i BIOS pokazuje tako "u dijelovima"
9 godina
odjavljen

Hm. Ako je bios takav onda je vjerovatno hardverski problem.

12 godina
neaktivan
Znači nema mu spasa
9 godina
odjavljen

Polako. Odnesi negdje na servis da pogledaju....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice