Problemi nakon dual-boot instalacije

poruka: 33
|
čitano: 6.633
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Problemi nakon dual-boot instalacije

Dogovorio sam servis pa ću odnijeti za nekoliko dana.

Samo da još nešto rečem: izbrisao sam forceware driver 266.58 i sa defaultnih WDDM 1.1 driverom problem se ne pojavljuje! Ali kad stavim bilo koju veziju forcewarea, bilo najnoviju ili neku stariju, opet sve isto. Do čega bi to moglo biti? Evo se sad pojavilo i na na WDDM-u. :(

Probao sam instalirati i XP i na njemu se problem također pojavljuje, samo nema onih crvenih upozorenja u Event Vieweru kao kod 7-ce. Wft?

Ako netko zna gdje ima za uzeti podlogu CoolerMaster Dual-sided, nek javi na PP. Hvala!
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2011 2:15 (bjede).
17 godina

Evo nakon dugo vremena konačno sam došao do servisa {#}, i problem je bio u grafičkoj!
Crkla je elektronika i popravka nema. Čudno mi je s obzirom da je komp stvarno jako malo korišten, ali...
Sada čekam da mi kroz par dana daju zamjensku, vjerojatno GTX 560Ti.

Eto, pa ako nekome za ubuduće budu pomogli ovi "simptomi" koje sam ja imao.

Ako netko zna gdje ima za uzeti podlogu CoolerMaster Dual-sided, nek javi na PP. Hvala!
17 godina

Evo tek sad sam dobio novu grafiku, odnosno istu. :( Ne znam samo gdje su je iskopali... Ovo je noviji model sa DVI+VGA+HDMI priključcima (prva je imala samo 2 DVI-ja).
Kako mi je rečeno u servisu, GTX 275 "poznata" je po problemima komuniciranja sa monitorom (screen detection). Kaže lik da se možda i s ovom dogodi isto... Ali kad već nisam uspio ubosti novu, dobro je da ovoj ide njezina garancija od 2 godine, pa ako opet rikne, valjda je do tada više neće bit u skladištima.

Eto, hvala svima na pomoći i ako se kome dogodi isto, nek zna o čemu je riječ.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2011 11:34 (bjede).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice