Pozdrav.
Nešto me Word zeza. Kad god pokušam printati on mi printa u potraitu ali ne po visini nego po duljini. Sve mi je na kompu namiješteno, portrait orientation i centrirano ali neće. MOLIM VAS HITNO MI TREBA POMOĆ!!1 Hvala :)
Pozdrav.
Nešto me Word zeza. Kad god pokušam printati on mi printa u potraitu ali ne po visini nego po duljini. Sve mi je na kompu namiješteno, portrait orientation i centrirano ali neće. MOLIM VAS HITNO MI TREBA POMOĆ!!1 Hvala :)
Jesi li siguran da si sve namjestio?
Page setup provjeri u wordu, i onda datoteka / ispis, pa provjeri sve postavke ovdje, i provjeri postavke printera.
Nisam siguran :D
Zašto mi je portrait okrenut ovako: http://pokit.etf.ba/get/?4bdfe0c74bfe0e593a37d91b7799b816.jpg
Zar nebi trebao stajati okomito?
Ljudi molim vas stvarno mi hitno treba pomoć... :/
A paper size je...?
Nisam siguran :D
Zašto mi je portrait okrenut ovako: http://pokit.etf.ba/get/?4bdfe0c74bfe0e593a37d91b7799b816.jpg
Zar nebi trebao stajati okomito?
Ne vidim što je tu pogrešno. Možda me netko prosvijetli ali ovo je OK.
A paper size je...?
Dobro pitanje?
A4. Sad sam nešto skužio, kada printam u portretu onda mi printa kao da je landscape a kada odaberem landscape onda mi printa kao da je u portretu. Zašto to?
A4. Sad sam nešto skužio, kada printam u portretu onda mi printa kao da je landscape a kada odaberem landscape onda mi printa kao da je u portretu. Zašto to?
Ja samo mislim da si ti pomiješao ta dva pojma..:P
E ja mislim da nisam, sutra ću slikat pa ću vam pokazat. :)
Mislim da si nekaj zarotirao. Možda u driverima za printer?
Ajme kako mrzim kad sve napišem i onda nešto stisnem i sve se obriše, na forumu. UŽAS.
Meni treba pomoć s wordom. Imam 2010 i prije mi je nudio više opcija za paste, a sada, odjednom, samo jednu i to neku klasičnu iz prethistorije. Stavila sam slike da vidite šta mi je uključeno u opcijama. Mislim da nisam ništa mijenjala. Sad kad npr kopiram 4 ćelije i oću ih zalijepit u druge 4 ćelije sve mi se zaljepi u 1 ćeliju. Znači nemam napredne paste opcije.
pliz help