Problem sa Wordom 2010

poruka: 11
|
čitano: 4.084
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem sa Wordom 2010

Pozdrav.

Nešto me Word zeza. Kad god pokušam printati on mi printa u potraitu ali ne po visini nego po duljini.  Sve mi je na kompu namiješteno, portrait orientation i centrirano ali neće. MOLIM VAS HITNO MI TREBA POMOĆ!!1 Hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Problem sa Wordom 2010

Jesi li siguran da si sve namjestio?

Page setup provjeri u wordu, i onda datoteka / ispis, pa provjeri sve postavke ovdje, i provjeri postavke printera.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem sa Wordom 2010

Nisam siguran :D

Zašto mi je portrait okrenut ovako: http://pokit.etf.ba/get/?4bdfe0c74bfe0e593a37d91b7799b816.jpg

Zar nebi trebao stajati okomito?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem sa Wordom 2010

Ljudi molim vas stvarno mi hitno treba pomoć... :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Problem sa Wordom 2010

A paper size je...?

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: Problem sa Wordom 2010
Sejki32 kaže...

Nisam siguran :D

Zašto mi je portrait okrenut ovako: http://pokit.etf.ba/get/?4bdfe0c74bfe0e593a37d91b7799b816.jpg

Zar nebi trebao stajati okomito?

Ne vidim što je tu pogrešno. Možda me netko prosvijetli ali ovo je OK.

Father_Dougal kaže...

A paper size je...?

Dobro pitanje? {#}

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
14 godina
neaktivan
Problem sa Wordom 2010

A4. Sad sam nešto skužio, kada printam u portretu onda mi printa kao da je landscape a kada odaberem landscape onda mi printa kao da je u portretu. Zašto to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problem sa Wordom 2010
Sejki32 kaže...

A4. Sad sam nešto skužio, kada printam u portretu onda mi printa kao da je landscape a kada odaberem landscape onda mi printa kao da je u portretu. Zašto to?

Ja samo mislim da si ti pomiješao ta dva pojma..:P

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
14 godina
neaktivan
Problem sa Wordom 2010

E ja mislim da nisam, sutra ću slikat pa ću vam pokazat. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Problem sa Wordom 2010

Mislim da si nekaj zarotirao. Možda u driverima za printer?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem sa Wordom 2010

Ajme kako mrzim kad sve napišem i onda nešto stisnem i sve se obriše, na forumu. UŽAS.

Meni treba pomoć s wordom. Imam 2010 i prije mi je nudio više opcija za paste, a sada, odjednom, samo jednu i to neku klasičnu iz prethistorije. Stavila sam slike da vidite šta mi je uključeno u opcijama. Mislim da nisam ništa mijenjala. Sad kad npr kopiram 4 ćelije i oću ih zalijepit u druge 4 ćelije sve mi se zaljepi u 1 ćeliju. Znači nemam napredne paste opcije.

pliz help

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice