Pozdrav
Molim vas mi pomozite radi se o laptopu marke ASUS u32u. Na njega bio instaliran Win 7 pun virusa i svega, pitao me rodjak da mu stavim windowse vec nakon stavljanja na usb i prilikom bootanja tj. instalacije javlja gresku pomislio da nije do windowsa stavio druge na USB ista stvar ali pritom mi je dao da formatiram particiju i nezeli instalirat, a particija formatirana znaci nema starih windowsa na njemu. Stacu pokusao stavit Win 8 instaliralo sve OK pritom ne radi touchpad na njemu odjedanput, i naso ja drivere za navedeni laptop da bi nakon restarta upalio se Win 8 repair i nakon toga jednostavno bude ikona od Win 8 i nista se nedogadja. Probao opet dic Win 8 iz BIOS-a ali nezeli ucitat USB tj. neda mi da uopce bootam. Molim vas mi pomozite do cega bi moglo bit, zelim samo instalirat ponovo win i da sve to tako ostavim kako je, prvo nisam mu ni htjeo ali ajd izaso u susret, znaci nije da nemam iskustva sa instalacijama windowsa ali nikad ovako?
-nakon duzeg cekanja ucitao mi se windows ali je problem sto uopce neradi touchpad??