Problem sa User interfaceom u igrama LoL HoN

poruka: 8
|
čitano: 1.748
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problemi s ui u lolu i honu

ugl imam sljedeci problem ... u izabranim igrama (LoL i HoN) mi UI ne radi ... ali nista ... ne daje nikakve znakove zivota (ali bas nikakve ... heroj je tu, moze se micati i napadati okolo ali ... nema shopa, nema mini mape, nema onog govna dolje sa spellovima i tako dalje) ugl to je cijeli opis problema ... zanimljivo igre relativno zahtjevnije rade bez beda (dmc4, cod4, black ops, i tako dalje ...) ali ovo sranje nece ... ima netko ideju slucajno? ali bilo kakvu ideju ... ono trenutno sam fakat na rubu zivaca ... pokusavam rjesit burazu to na laptopu ali nista ...

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2011 18:34 (FlatScher).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Ui je oso u k ...
FlatScher kaže...

ugl imam sljedeci problem ... u izabranim igrama (LoL i HoN) mi UI ne radi ... ali nista ... ne daje nikakve znakove zivota (ali bas nikakve ... heroj je tu, moze se micati i napadati okolo ali ... nema shopa, nema mini mape, nema onog govna dolje sa spellovima i tako dalje) ugl to je cijeli opis problema ... zanimljivo igre relativno zahtjevnije rade bez beda (dmc4, cod4, black ops, i tako dalje ...) ali ovo sranje nece ... ima netko ideju slucajno? ali bilo kakvu ideju ... ono trenutno sam fakat na rubu zivaca ... pokusavam rjesit burazu to na laptopu ali nista ...

si probo reinstalirat igre ?

14 godina
neaktivan

prvo sto sam probao ... nakon toga je islo reinstalanje drivera za graficku, pa drkanje po driverima da vidim da mi slucajno nije poteglo slabiju graficku (integriranu), ... , i sad evo pitam ovdje :D

15 godina
neaktivan
FlatScher kaže...

prvo sto sam probao ... nakon toga je islo reinstalanje drivera za graficku, pa drkanje po driverima da vidim da mi slucajno nije poteglo slabiju graficku (integriranu), ... , i sad evo pitam ovdje :D

a jel ti grafa podrzava shader model 2.0 jer to je potrebno za system req. za league of legends

EDIT:mom frendu isto nije htjelo pokazat te spellove samo je sve bilo crno ,dosta slican problem i bilo je da mu grafa ne podrzava shader model 2.0

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2011 18:04 (JozaxD).
18 godina
JozaxD kaže...
FlatScher kaže...

a jel ti grafa podrzava shader model 2.0 jer to je potrebno za system req. za league of legends

EDIT:mom frendu isto nije htjelo pokazat te spellove samo je sve bilo crno ,dosta slican problem i bilo je da mu grafa ne podrzava shader model 2.0

Pa ak mu radi cod black ops, onda sigurno podržava :D

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
15 godina
neaktivan
denix kaže...
JozaxD kaže...
FlatScher kaže...

Pa ak mu radi cod black ops, onda sigurno podržava :D

da sry zaboravih :D

samo mi ja sinula ideja o tome :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2011 18:05 (JozaxD).
16 godina
protjeran
Ui je oso u k ...

Jel moguće da je UI pobjego izvan ekrana? UI je raspoređen po rubu, jel? Pa, ako je rezolucija veća od ekrana pa ode...

Error! The signature row can't display the awesomness of this signature!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

budem provjetio za to ... samo sumnjam da je to posto ni kad se proba menu otvorit nece, nesto je u ui oslo u k... samo ... nemam blage sta tocno ... i to me pati xD

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice