Problem sa tipkovnicom (stopanje kompa)

poruka: 6
|
čitano: 1.293
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Problem sa tipkovnicom ya

Znaci sve je radilo i tipkovnica radi bio sam koomp iskljucio cistio i kada sam ponove ukljucio sve sam vratio kako treba ukljucim ga i on pise start windows normaly i ja tu kliknem ono sto odbrojava samo zastopa mi sve odjendom i tako stoji ,a znam da radi tipkovnica jer kada upalim mogu uci u bios probo sam u drugi utor kljucivati ali ona kao da e radi prija mi je bilo i rjesio mi je jedan coek to sada nez sta da radim na usb od tipkovnice onaj dodam jos jedan prikljucak i tako mi radi znaci ono starinsko msm da je okruglo sto u kompu imam i na tome mi je bila tipkovnica i sada stopa ako neko zna kako rjesit bio bi mu zahvalan”

[hr] [table] [tr] [td][color=Grey][b][size=8pt]Account Informations[/b][/color][hr][/td] [td][/td] [td][coloR=grey][b][size=8pt] Real Informations[/b][/color][hr][/td] [/tr] [tr] [td][color=#00BFFF
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

u biosu stavi na enable USB keyboard 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

stavljeno je to i dalje isto sranje

[hr] [table] [tr] [td][color=Grey][b][size=8pt]Account Informations[/b][/color][hr][/td] [td][/td] [td][coloR=grey][b][size=8pt] Real Informations[/b][/color][hr][/td] [/tr] [tr] [td][color=#00BFFF
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

- Provjeri sve kabele u kućištu, jel sjede dobro u utorima.

- Izvadi RAM pa vrati natrag.

------ Sva pitanja ili nejasnoće molim na PM, prihvaćam sve kritike, vrijeđanja, pohvale, sve što se kaže na PM ostaje samo za mene. Hvala :D ------

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Probat cu sa ramom jer sam njega bio vadio pa onda palio komp. hvala vam

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Problem sa tipkovnicom (stopanje kompa)
Valentin17 kaže...

- Provjeri sve kabele u kućištu, jel sjede dobro u utorima.

- Izvadi RAM pa vrati natrag.

E moj Damo ja jedva skuzio sta tebe pati,u biti ne kuzim niti sada,ali mi sve smrdi na ovo sto je kolega preporucio!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice