Pozdrav svima! Imam jedan problem, ne znam dali ste se susretali sa njime ili ne... Ali radi se o sljedećem. Instalirao sam The Saboteur, po prvi puta na svoje računalo. Sve je išlo kako treba. Kada sam ja izašao iz igre, ne znam koja rezolucija je bila u igri. Meni na desktopu treba biti 1440*900. Međutim, na mom desktopu je ta prilagođena rezolucija ali je malo zeznut redosljed. Hvala lijepa..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav svima! Imam jedan problem, ne znam dali ste se susretali sa njime ili ne... Ali radi se o sljedećem. Instalirao sam The Saboteur, po prvi puta na svoje računalo. Sve je išlo kako treba. Kada sam ja izašao iz igre, ne znam koja rezolucija je bila u igri. Meni na desktopu treba biti 1440*900. Međutim, na mom desktopu je ta prilagođena rezolucija ali je malo zeznut redosljed. Hvala lijepa..
promijeni si rezoluciju ručno
control panel -appearance and personalization -- adjust screen resolution
btw,3.lice jednine je bi a ne bih
samo da znaš
promijeni si rezoluciju ručno
control panel -appearance and personalization -- adjust screen resolution
To i jesam podešavao ali ništa opet se vrati po starom... Instalirao sam ponovo drivere za grafičku i update ali ni to ne pomaže...
Jel ti dobro naštima aspect ratio monitora?
AHh. Bezveze sam otvarao temu. Namijestio sam na monitoru. AUTO/SET. Možete zatvoriti temu...