Problem oko the the saboteur-a

poruka: 5
|
čitano: 1.451
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav svima! Imam jedan problem, ne znam dali ste se susretali sa njime ili ne... Ali radi se o sljedećem. Instalirao sam The Saboteur, po prvi puta na svoje računalo. Sve je išlo kako treba. Kada sam ja izašao iz igre, ne znam koja rezolucija je bila u igri. Meni na desktopu treba biti 1440*900. Međutim, na mom desktopu je ta prilagođena rezolucija ali je malo zeznut redosljed. Hvala lijepa..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem oko the the saboteur-a
gamer4ever kaže...

Pozdrav svima! Imam jedan problem, ne znam dali ste se susretali sa njime ili ne... Ali radi se o sljedećem. Instalirao sam The Saboteur, po prvi puta na svoje računalo. Sve je išlo kako treba. Kada sam ja izašao iz igre, ne znam koja rezolucija je bila u igri. Meni na desktopu treba biti 1440*900. Međutim, na mom desktopu je ta prilagođena rezolucija ali je malo zeznut redosljed. Hvala lijepa..

promijeni si rezoluciju ručno

control panel -appearance and personalization -- adjust screen resolution

btw,3.lice jednine je bi a ne bih

samo da znaš

tko želi serial od eversta nek mi se javi na pp
15 godina
neaktivan
RE: Problem oko the the saboteur-a
patch123 kaže...
gamer4ever kaže...

promijeni si rezoluciju ručno

control panel -appearance and personalization -- adjust screen resolution

To i jesam podešavao ali ništa opet se vrati po starom... Instalirao sam ponovo drivere za grafičku i update ali ni to ne pomaže...

16 godina
neaktivan

Jel ti dobro naštima aspect ratio monitora?

No one gets left behind.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

AHh. Bezveze sam otvarao temu. Namijestio sam na monitoru. AUTO/SET. Možete zatvoriti temu...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice