Problem prilikom logiranja na windows 7
- poruka: 7
- |
- čitano: 2.590
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa to ti provjerava disk od grešaka,očito ima greška neka ,upravo ta što ti se pojavi kad se logiraš , ako imaš cd od windowsa ubaci i pokreni repair , ako nemaš cd evo skini ovo http://www.tweaking.com/content/page/windows_repair_all_in_one.html
Nezz drug kaj da ti kazem za to... ali bil mi tko mogao pomoci oko toga za kaj nemam zvuka ni na win 7 ni win 8.
Kaze da nisam spojio zvucnike ili headset... zvuna je SoundMax HD nezz mozda je do toga sto je integrisana ili je neki drugi problem
sve sam probo obilazio forume i ostalo ali nis ne pomaze pa ako neko zna problem kako
rijesit bio bi mu vrlo zahvalan i konacno da mogu lijepo koristiti win 7 ili win 8.
Nezz drug kaj da ti kazem za to... ali bil mi tko mogao pomoci oko toga za kaj nemam zvuka ni na win 7 ni win 8.
Kaze da nisam spojio zvucnike ili headset... zvuna je SoundMax HD nezz mozda je do toga sto je integrisana ili je neki drugi problem
sve sam probo obilazio forume i ostalo ali nis ne pomaze pa ako neko zna problem kako
rijesit bio bi mu vrlo zahvalan i konacno da mogu lijepo koristiti win 7 ili win 8.
Nema veze što je integrisana , jel imaš ispravne drivere instalirane,i odkad nemaš zvuka, de opiši malo to
Zvuka nemam cim dignem sistem, driveri su najnoviji i nije problem s njima. A zvucnike sam razne probao slusalice i tako dalje i o5 nista samo cudno zujanje iz njih koje ti
kida zivce, na XP to nikad nije bio problem ali na WIN 7 ili 8 je isto samo cudno zujanje. Odradim pretragu problema samo pise da nisu spojeni na racunar driveri uredu i sve ostalo.
Zvuka nemam cim dignem sistem, driveri su najnoviji i nije problem s njima. A zvucnike sam razne probao slusalice i tako dalje i o5 nista samo cudno zujanje iz njih koje ti
kida zivce, na XP to nikad nije bio problem ali na WIN 7 ili 8 je isto samo cudno zujanje. Odradim pretragu problema samo pise da nisu spojeni na racunar driveri uredu i sve ostalo.
A koliko ima odkako si instalirao w7 i w8 , probaj za svaki slučaj obrisati drivere pa instaliraj opet ,ne moraju biti najnoviji , bitno je da su stabilni
To sam procitao i na Forumima i takode sam i to probao starije verzije drivera ali ista stvar, samo zujanje.
Nezz mozda tebe i ostale bezze zamaram mozda je nesto do moga racunara ili nesto drugo.
A win 7 sam vise puta skidao da nije mozda do verzije, ali nije sve isto.
a win 8 sam skoro prije 2 tjedna isnstalirao i tako da je isti problem kao i na 7.
I da zab sam spomenuti da takode kod drivera za video msl nemogu ih instalirat uvijek kaze da nisu instalirani a ja ih ins
restartujem racunar i ponovno pise da nisu ins.