Imao sam instaliranu vistu, no sad sam inst. na drugu particiju xp. i sad ne mogu da udjem u vistu. Zna li neko kako mogu da opet udjem u vistu.
Hvala...
Imao sam instaliranu vistu, no sad sam inst. na drugu particiju xp. i sad ne mogu da udjem u vistu. Zna li neko kako mogu da opet udjem u vistu.
Hvala...
Hvala...
Očigledno nema nego mu je XP preuzeo vlast nad računalom... Treba si podesiti u postavkama XPa boot izbornik
Ubaci DVD s Vistom (i bootaj s njega) i trebala bi ti ponuditi startup repair opciju (ne znam sad točno kako se zove, budeš se već snašao).
A ejl moze ikako da mogu birati koji cu windows, jer volio bi ponekad i u xp uc???
A ejl moze ikako da mogu birati koji cu windows, jer volio bi ponekad i u xp uc???
Naso sam, ali ovo pod defaULT mogu samo odabrati xp, vistu mi ne nudi
daj mućni glavom malo! imas tri settingsa i mogao si vidjet sta ti je 6sekundi puno???
odes na startup i recovery settings
daj mućni glavom malo! imas tri settingsa i mogao si vidjet sta ti je 6sekundi puno???
odes na startup i recovery settings
Ajd ti vidi jel ti uopce imas vistu na toj drugoj particiji!
Ajd ti vidi jel ti uopce imas vistu na toj drugoj particiji!
Skini si i instaliraj EasyBCD i problem je rješen, tamo narihtaj sve.
Imaš već sto potpuno istih tema,sa identičnim pitanjem.Daj malo čitaj forum,a ne da ti onda ko papige moraju drugi ponavljati kaj da napraviš
Skini si i instaliraj EasyBCD i problem je rješen, tamo narihtaj sve.
Kao prvo XP-boot loader je starije generacije nego Vista boot loader i zato ti sad ne vidi Vistu.
Kao drugo uzmi DVD sa Vistom i popravi boot loader pa će ti prilikom boot-anja biti vidljiva obadvije vrste windowsa i moći ćeš im pristupiti
Kao prvo XP-boot loader je starije generacije nego Vista boot loader i zato ti sad ne vidi Vistu.
Kao drugo uzmi DVD sa Vistom i popravi boot loader pa će ti prilikom boot-anja biti vidljiva obadvije vrste windowsa i moći ćeš im pristupiti