Molim da mi netko odgovori ako bi znao- zašto se na IPHONU s4 web stranica dtk.hr ne može otvoriti- vrti, vrti i onda se ugasi cijeli preglednik. Sve druge stranice otvara jako brzo i bez ikakvih problema. Hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Molim da mi netko odgovori ako bi znao- zašto se na IPHONU s4 web stranica dtk.hr ne može otvoriti- vrti, vrti i onda se ugasi cijeli preglednik. Sve druge stranice otvara jako brzo i bez ikakvih problema. Hvala.
O kojem je browseru riječ?
safari
A možda zato jel je sve puno flasha - smrtnog neprijatelja Appleovih uređaja?
Jesi probao u nekom drugom browseru poput Chromea? Probaj u Safariju obrisati kolačiće i cache.
probali i u drugom browseru- ista stvar, ne znam da li je ovo u hederu što se izmjenjuje flash ili...?? problem je što je on gledao na 4-5 istih mobitela i svugdje ista priča- kaj da obavjesti sve korisnike da obrišu cash?? mislim da nije greška u mobitelu a ne znamo gdje je.
Koliko ja vidim, na stranici nema nikakvog flasha. Ne znam gdje vidite flash.
mislim da ga na stranici nešto ubija, a ne znamo šta-nikad se nismo susreli s takvim problemom. to da ne otvara i druge stranice ok, ali on otvara apsolutno sve osim ove.
Uf, zbilja ne znamo u čemu je kvaka.
Pitaj na forumu u nekoj iPhone temi da netko pogleda da li se to i njima događa.