Problem sa nasumičnim gašenjem PC-a

poruka: 2
|
čitano: 823
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Dobar dan dragi bug forumaši!
Jedan moj kolega ima vrlo čudan problem te me priupitao za pomoć, no ja mu nisam uspio pomoći, stvarno više ne znam što bi moglo biti pa sam rekao, ako netko to na Bugu ne zna, nitko ne zna :D
Dakle problem je sljedeći:
PC se nasumično ugasi, ali tako da u slučaju nekog puštanja glazbe s youtubea, ona nastavi svirati, samo se signalizira na monitoru kao da ništa nije priključeno na njega. Znači nastavi raditi, ali je potrebno ga ugasiti na gumb. Nije u pitanju preopterećenje, jer se "ugasi" nasumično, surfao on internetom ili igrao koju zahtjevniju igru. Računalo je skoro novo, staro 6 mjeseci, a problem je prisutan otkako je kupljen. Svi dijelovi su naručeni iz Njemačke i imaju garanciju.
Mod hibernacije i spavanja su isključeni.
Gotovo uvijek nakon tog "gašenja" u Event Loggeru piše ista poruka: "The Service KMSELDI service terminated unexpectedly.  It has done this 1 time(s)."
Ako tko zna u čemu je problem i ima slična iskustva molim za pomoć.
Tu su i specifikacije računala.
Processor: Intel(R) Core(TM) i5-4690K CPU @ 3.50GHz (4 CPUs), ~3.5GHz
BIOS: BIOS Date: 05/23/14 14:05:53 Ver: 04.06.05
Card name: Gigabyte Radeon R9 280X GV-R928XOC-3GD (WINDFORCE) REV. 2 384-Bit GDDR5 PCI Express 3.0
Power supply: Corsair Builder Series CX600 600 Watt ATX 2.3
Motherboard: ASRock Z97 PRO4
RAM: G.Skill Ripjaws X 8GB (2 X 4GB) DDR3 Kit
HDD: WD Blue Desktop WD10EZEX 1TB
SSD: ADATA Premier Pro Series SP900 128GB MLC

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Windowsi neispravni, probaj neke "čiste" windowse. Stavi sedmicu, mislim da je ona stabilnija i pouzdanija.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2015 14:07 (ivo454).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice