Problem nakon instalacije Igre

poruka: 4
|
čitano: 1.572
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Pozdrav, zanima me jedna čudna stvar se dešava.. Znači nakon instalacija igre South Parka ili nekog starijeg Nfs-a... javlja mi se identična situacija :

" IPersistFile::Save failed;code 0x80070002. The System cannot find the file specified":

Sad googlanjem nisam baš nešto konkretno našao u vezi ovog šta napraviti.

PS: Nakon instalacije softwarea se ovo ne dešava.

Only God Can Judge Me
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Problem nakon instalacije Igre
jukiii kaže...

..

PS: Nakon instalacije softwarea se ovo ne dešava.

-? .. sve je software.

postavke OSa (user-admin, antivirus..), slobodno mjesto na disku ili ispravnost, malware, yogurt os/igre, zbraljavljen sys (u CMD kao admin, sfc /scannow), nema directx9/net (instaliraj npr dx-redist june2010..)... pošto su igre u pitanju (soft) vjerojatno kopiraš na pogrešno mjesto 'neke' fileove.. (howto moraš sam pronaći).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina

Ja b'reko da ti fale VC_redist library fajlovi, pa ono, instaliraj.

So if God has existed forever, you know, what did he do in his spare time? Like, before he made the Earth and everything?
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Ma... pardon krivo sam se izrazia.... prilikom instalacija drugih programa nevezano uz igre.. sve je štimalo... Međutim kad bi igre instalira javia bi se taj problem...

Ma RESETA sam PC.. sada sve štima kako triba. Vjerojatno je nešto šta sam bija prčka ima par tjedana po regeditu, neke value sam stavlja... nvm.

Može lock.

Only God Can Judge Me
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice