Problem sa MP3 playerom

poruka: 10
|
čitano: 3.358
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa MP3 playerom

Ovako imam MP3 Player Samsung YP U3 (na dodir)..

Prvih mjesec dana je perfektno radio,zatim sam ja htio da mi stane sto više muzike,pa sam gam ispunio do posljednjeg megabajta,i danas,kad sam krenuo da stavim nešto novo,pojavio mi se da imam premalo prostora,ok,ja sam krenuo da izbrišem nešto,delete,yes,i nikako ništa neće da izbriše?!!

Drug mi je preporučio da svu muziku sa njega kopiram na PC,formatiram ga,i poslije stavljam šta hoću?

Šta da radim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa MP3 playerom

Da nemaš možda opciju da ga zaključaš, tako da ne možeš brisat fajlove pa si je slučajno uključio na mp3-u?

0100001001101111011010100110000101101110
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa MP3 playerom

Nemam boki,evo narode sad sam prvo krenuo da sve kopiram na PC,pa zatim formatiram,kad ono ne može ništa da se kopira!?

Kada idem desni klik-copy i da idem na desktop paste jednostavno neće,kada označim neki i  povučem ga mišem na desktop ima onaj znak da se ne može kopirati :S

Pomagajte :(

17 godina
neaktivan
Problem sa MP3 playerom

Probaj resetirati uređaj

Davorka Ručević - Kasandra... forever :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kako mislis resetirati?

Možda formatirati?

Ako misliš ugasiti-upaliti,ne pomaze

16 godina
neaktivan
Problem sa MP3 playerom

Možda označiti sve datoteke, desni klik, maknuti kvačicu sa "read-only"? Probaj pa javi.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kada idem desni klik imam samo kopirati izbrisati i svojstva (propeties) e kada idem na svojstva nema toga sto si mi ti druze rekao,ima ovo:

[IMG]http://i47.tinypic.com/i6eblu.jpg[/IMG]

Ajde molim vas pomozite braćo preko save!!Cool

17 godina
neaktivan
ulinsky kaže...

Kako mislis resetirati?

Možda formatirati?

Ako misliš ugasiti-upaliti,ne pomaze

Ne. Mislim resetirati. Imao sam prilike prčkati po takvom uređaju paje jednom sve blokiralo.

manual je kazao da u takvom slučaju pomeže reset. Po sjećanju... stisneš tipku hold i onu za play/pause.

Ne tvrdim da će pomoći, ali pokušaj vidjeti u manualu ima li možda kakav opisi za tvoju nevolju.

Davorka Ručević - Kasandra... forever :)
16 godina
neaktivan
ulinsky kaže...

Kada idem desni klik imam samo kopirati izbrisati i svojstva (propeties) e kada idem na svojstva nema toga sto si mi ti druze rekao,ima ovo:

[IMG]http://i47.tinypic.com/i6eblu.jpg[/IMG]

Ajde molim vas pomozite braćo preko save!!Cool

Mislio sam na svojstva, no vidim da nemaš read-only.

Pokušaj spojiti stick, otići u Device Manager i tamo ga uninstallirati. Nakon toga ga ponovo spojiti i restartati.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
16 godina
neaktivan

Slušajte 'vamo,pošto mi ništam drugo nije ostalo nego da ga formatiram,u i uradim i to,sve se izbriše,i kad ponovo probam nešto staviti na kompu mi sada piše da je stavljeno dok toga na mp3 nema :twisted:

Šta da radim?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice