Problem kod otvaranja interneta!

poruka: 5
|
čitano: 1.158
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam jedan jako čudni problem, koji mi traje već nekoliko tjedana. Ne znam kako je došlo do toga, niti kako popravit to, pa ako ima netko savjet, nek mi pomogne, bio bih mu puno zahvalan :D
Znači ovako... Svaki puta kad idem otvorit neku internet stranicu sa desktopa recimo, umjesto da mi se otvori u FireFoxu (kojeg koristim) otvori mi se u wordu...
Nikad nisam čuo za ovakav probelm, al kad mi se ta internet stranica otvori u wordu, šta god pritisnio, ne radi ništa, tj. ne može otvorit nijedan link.
Ako itko zna kako to rješit, nek mi javi. Hvala puno!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

desni klik > open with > choose default program > odaberi firefox > make it default, ili slčno, ne znam > ok

~21 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

To inače pali, al ovo govorim za neke stranice koje mi se automatski otvaraju, tipa kad imaš neku online igru, tipa ja imam BF3 i sl...

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Takav sam problem i ja imao. I nisam ga uspio zadovoljavajuće riješiti dok nisam Firefox potpuno obrisao sa diska te ga ponovno instalirao. Nešto se u njegovim postavkama poremeti pa počne 'ludovati'.

Sve bi ja to, rođo, šmajserom!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

A ništa, uinstalirao sam ff i evo sad radi ovo za BF, a za druge stvari će valjda isto bit ok.
Hvala vam na pomoći :D

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice