Problem sa instaliravanjem MS-ovih programa

poruka: 5
|
čitano: 1.336
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Imam lenovo ideapad S10 kojeg sam dobio s vec predinstaliranim windowsima XP..Pred kojih 3-4 mj sam zakačio neki virus,i naravno skenirao lap sa avirom, ocistio ga od virusa i od onda stalno pazim..I sada ja želim učiti programirati u C# kad ono pokušam instalirati visual C# , kad ono neide, pokušao sam i XNA instalirati - neide, nijedan framework nemogu instalirati a ni updateove.. E, sada dali ima tko kakav prijedlog što bi moglo biti i kako da to popravim (očistio sam ga već sa CCLeanerom)..Bio bih zahvalan. 

WP

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probaj očistit ostatke net.frameworkova pa ih nanovo instalirati.

http://www.softpedia.com/get/Tweak/Uninstallers/NET-Framework-Cleanup-Tool.shtml

World Championships: 7, GP started: 277, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,467

0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Svejedno ne želi..
Ovo piše u error logu dok pokušam instalirati framework : "[07/05/11,02:00:13] Microsoft .NET Framework 2.0a: [2] Error: Installation failed for component Microsoft .NET Framework 2.0a. MSI returned error code 1601
[07/05/11,02:00:18] WapUI: [2] DepCheck indicates Microsoft .NET Framework 2.0a is not installed."
WP

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problem sa instaliravanjem MS-ovih programa
,probaj instalirat neki program koji se instalira windows installerom (npr. Program.msi) jer čini se da ga je virus povuko sa sob,,,,,,
http://www.speedtest.net/result/917164172.png
16 godina
protjeran
Re: Problem sa instaliravanjem MS-ovih programa
EVO kaže...
,probaj instalirat neki program koji se instalira windows installerom (npr. Program.msi) jer čini se da ga je virus povuko sa sob,,,,,,

Riješio problem, baš reinstaliravanjem windows installera (samo je trebalo skinuti pravog)...

Hvala...

WP
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice