Problem sa instalacijom win xp zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 529
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Problem sa instalacijom win

Dakle mozda ce vama biti glupo i smjesno ali ja nez sta je. Znaci ocu ponove install win xp i odem u biosu stavim tamo da bootam sa cd-a  pokrenem pise press anny key  i onda mi samo izbaciva kao da ubacim cd i ubacim opet isto sve sam pokusavao moguce moguce je da mi je do citaca cdroma zato sam ovde postavio da vas pitam kako i jeli moguce da u biosu stavim dvdrom jer kada idem nema nidje cd'dvdrom nego samo cdrom jer mozda mi citac od cd-a ne radi a radi ovaj drugi 100%tj od dvd(citac) u biosu samo imam neke druge cdrom floppy , usb itd...

[hr] [table] [tr] [td][color=Grey][b][size=8pt]Account Informations[/b][/color][hr][/td] [td][/td] [td][coloR=grey][b][size=8pt] Real Informations[/b][/color][hr][/td] [/tr] [tr] [td][color=#00BFFF
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Problem sa instalacijom win

za BIOS, CD=DVD.

-vjerojatno neispravan CD ili player. Ponovi par puta.. možda prođe.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
12 godina
neaktivan
Problem sa instalacijom win xp

Da li je tesko sa usb instalirati jeli isto kao i sa cd-a jer neznam da preko torenta trazim i da skidam neznam koji valja 100% pokusat cu svasta 

[hr] [table] [tr] [td][color=Grey][b][size=8pt]Account Informations[/b][/color][hr][/td] [td][/td] [td][coloR=grey][b][size=8pt] Real Informations[/b][/color][hr][/td] [/tr] [tr] [td][color=#00BFFF
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Problem sa instalacijom win xp

za USB je 'samo' problem napraviti neki koji radi na tvom računalu... potraži teme. Sve je već objašnjeno.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
Problem sa instalacijom win xp
World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice