Prijatelj mi ima problma sa ikonama u XP-u.
kaže da mu je prozorčić ispod ikone stalno crn.
A i usporio mu se je kod paljenja.
Ima Windows XP SP3.
4 gige rama.
Prijatelj mi ima problma sa ikonama u XP-u.
kaže da mu je prozorčić ispod ikone stalno crn.
A i usporio mu se je kod paljenja.
Ima Windows XP SP3.
4 gige rama.
bilo bi lakše da se uslika desktop, pa posta tu..ako je moguće
Desni click na My Computer\Properties\Advanced\Performance\Settings\ Vizual Effects\
isključiti:"use drop shaddows on icon labels on the desktop"
zbunjuje ta crna sjena..
.desni klik na desktop-propertis - desktop - customize Desktop - Web - maknuti kvačicu sa Lock desktop items.
edit:što se tiče usporavanja kod dizanja OS-a,možda prvo provjeriti startup:start-run-upisati msconfig-ok-startup..
pa odčekirati nepotrebno..
defragmentirati disk..
proskenirati ga protiv virusa,malwarea,spywarea i inog..npr s ovim programom..
eventualno napraviti scan/repair registra s registry repairom
bilo bi lakše da se uslika desktop, pa posta tu..ako je moguće
Desni click na My Computer\Properties\Advanced\Performance\Settings\ Vizual Effects\
isključiti:"use drop shaddows on icon labels on the desktop"
zbunjuje ta crna sjena..
.desni klik na desktop-propertis - desktop - customize Desktop - Web - maknuti kvačicu sa Lock desktop items.
edit:što se tiče usporavanja kod dizanja OS-a,možda prvo provjeriti startup:start-run-upisati msconfig-ok-startup..
pa odčekirati nepotrebno..
defragmentirati disk..
proskenirati ga protiv virusa,malwarea,spywarea i inog..npr s ovim programom..
eventualno napraviti scan/repair registra s registry repairom
Ok,javit cu kolegi da to poslika.
neovisno od toga ,može si provjerit kom s ona dva programa i defragmentirati disk s auslogics disk defrag-om..koji je bolji i brži od windowsovog..
svi ti programi su besplatni i dobri..može ih uvijek koristiti..
jedino ne znam šta ima na kompu,ako ima tune up ili neki drugi optimizator,onda mu treba samo malwarebytes za povremeno skeniranje..
E sta ovo moze bit??Igram gta i izadjem iz igrice kad op nema ikonica,resetujem racunar opet isto ako neko zna resenje nek kaze pls!!
ima taskbar
Ae nek se javi neko ko nesto zna pls...takodje odem u Lokal C,desktop kopiram ikone,paste na desktop ali nista kao da je neko bacio crnu krpu preko monitora i nista se ispod nevidi!!
a imaš desni klik na desktop?> arrange icons by>show desktop icons ili properties>costumize desktop
hehe hvala brate
Kako promjeniti u XP-u ikonu(izgled) samo jedne datoteke, a da ostale, iste vrste, se ne mijenjaju. Npr., winampovu ikonu glazbene datoteke promijeniti u neku drugu"vlastite izrade" ali samo za određenu pjesmu, a ne za sve mp3-ce ?
To je ne moguče. Možeš jedino napraviti šortkat i onda promijeniti ikonu šortkata
To je ne moguče. Možeš jedino napraviti šortkat i onda promijeniti ikonu šortkata
To znam, ali da li je stvarno nemoguće promjeniti pravu ikonu.Molim dalje savjete....
To znam, ali da li je stvarno nemoguće promjeniti pravu ikonu.Molim dalje savjete....
ikonu čega? onu winampovu ikonu za mp3?
ako da, onda imaš mogućnost promjenit tu ikonu u neku drugu.
options - preferences - imaš 2 ikone, kod one gornje mičeš onaj kliznik i odabereš koja ti paše
ako ti ne paše ni jedna, postoji "teži" put. sa resource hackerom zamjenit te ikone u neke svoje i onda te ikone postavit za mp3
ikonu čega? onu winampovu ikonu za mp3?
ako da, onda imaš mogućnost promjenit tu ikonu u neku drugu.
options - preferences - imaš 2 ikone, kod one gornje mičeš onaj kliznik i odabereš koja ti paše
ako ti ne paše ni jedna, postoji "teži" put. sa resource hackerom zamjenit te ikone u neke svoje i onda te ikone postavit za mp3
Ali fora je u tome da ne želim promjeniti generalno ikone za sve winampove MP3-ce, već samo one koje ja odaberem, a ostale ostaju standardne.Ha, jel to moguće, pitam se...
to su već odgovorili da se ne može