Problem sa flopy disk citacem

poruka: 6
|
čitano: 1.226
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozz svima. Nisam siguran dali je ovo softverski ili hardverski problem ali nadam se da cu to ovde saznati. Problem je taj sto ja nemam onuikonicu u my computer kad udjem za flopy citac evo slike http://postimage.org/image/lbzd7w4s5/  mijenjao sam tri razlicita citaca i u svakom je isto. Sad neznam dali je to do kompjutera ili do citaca. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Problem sa flopy disk citacem

neznam što će ti uopće floppy...

pogledaj u biosu dal je uopće omogućen

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
17 godina

- jesi li siguran da govoriš o floppyju? FDD-disketa?

- spojeno flat-data-floppy kabelom i napajanjem, kod paljenja mora blicnuti, možda je kabel loše okrenut i sl. provjeri.

- BIOS, mora biti omogućen FDD kontroler.

I naravno, mora biti ispravno.

Ako sve radi u 'DOSu', (provjeri u CMDu 'dir a:' (enter). Tad je samo skrivena ikona. Za XP koristi tweakUI, za sedmicu podesi prikaz (show empty drive.. i sl.).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan

Flopi pa tko to još koristi ? disketa je 1.44 mb ako se ne varam imam ja nekoliko prastarih flopača .

18 godina
cobraIX kaže...

Pozz svima. Nisam siguran dali je ovo softverski ili hardverski problem ali nadam se da cu to ovde saznati. Problem je taj sto ja nemam onuikonicu u my computer kad udjem za flopy citac evo slike http://postimage.org/image/lbzd7w4s5/  mijenjao sam tri razlicita citaca i u svakom je isto. Sad neznam dali je to do kompjutera ili do citaca. 

Naopako si okrenuo data kabel, ako si struju ispravno uštekao.

I was only mostly dead, try finding that option on government paperwork!
15 godina
neaktivan

Hvala vam svima provjericu. Inace flopy mi treba za klavijature. Pozz

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice