Problem s driverima za siemens a 100

poruka: 6
|
čitano: 1.899
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Isao sam nesto eksperementirati s prastarim modemom siemensom a 100, i kreno instalirat drivere, medjutim koliko sam skuzio ne postoje driveri za windows 7, ali ja svejedno sam iso pokusat instalirat one drivere za xp i instalacija nije uspijela, danas slucajno nadjem kako moze modem radit na win 7 ali pojavio se problem(kao i uvijek) vise nemogu pokrenut da se driveri instaliraju, jednostavno mi se otvori neki prozor gdje pise, "windows ce se restartati za 10 sec i onda odbrojava"

sta trebam napravit da mogu ponovno pokrenut taj setup, jer je on vjerovatno iza sebe ostavio neke tragove koji mu onemogucuju da ponovno pokusa instalirat drivere, e sad je pitanje kako obrisat te tragove.

pokusao sam s revo unistalerom medjutim kako driveri nisu pravilno instalirani(zapravo uopce nisu instalirani) revo ih ne moze pronaci, a bome ni obrisati.

znali netko kako rijesiti ovaj problem.

hvala

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

zaboravio sam napomenuti da system restore otpada jer je bio iskljucen.

i molim vas pomozite bilo kako, svaki savjet mi je dobro dosao, nije mi hitno ali mi je potrebno i sto prije to bolje.

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problem s driverima za siemens a 100
win4crazzy kaže...

i molim vas pomozite bilo kako, svaki savjet mi je dobro dosao, nije mi hitno ali mi je potrebno i sto prije to bolje.

hvala

Ako nema drivera za njega, a kažeš da si na sedmici? E pa omogući windows uppdate samo ako nađe odgovarajučiu drivera. Klikneš u device manager i ako je tam žuti upitnik ili uskličnik i imaš opciju windows update. A sam windows update mora bit uključen.

15 godina
Nello kaže...
win4crazzy kaže...

hvala

Ako nema drivera za njega, a kažeš da si na sedmici? E pa omogući windows uppdate samo ako nađe odgovarajučiu drivera. Klikneš u device manager i ako je tam žuti upitnik ili uskličnik i imaš opciju windows update. A sam windows update mora bit uključen.

hvala nello na odgovoru,

ne postoje driveri od modema za windows 7, al postoji nacin kako instalirat drivere za xp da rade na 7 al problem je sto ih vise ne mogu pokrenut(kad sam prvi put pokrenulo radilo je), i sad bi trebalo izbrisat ja mislim ostatke od tih drivera al ne znam kako.

Pa da mogu opet pokrenut setup kao da prije nisu bili instaliravani.

malo je komplicirano za objasnit al mislim da sam dobro objasnio

16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

hvala nello na odgovoru,

ne postoje driveri od modema za windows 7, al postoji nacin kako instalirat drivere za xp da rade na 7 al problem je sto ih vise ne mogu pokrenut(kad sam prvi put pokrenulo radilo je), i sad bi trebalo izbrisat ja mislim ostatke od tih drivera al ne znam kako.

Driver sweper to je ta koja briše drivere  koliko se sječam da su taj program spomenuli tu na forumu. Probaj. Evo KLIK

15 godina
Nello kaže...
win4crazzy kaže...

hvala nello na odgovoru,

Driver sweper to je ta koja briše drivere  koliko se sječam da su taj program spomenuli tu na forumu. Probaj. Evo KLIK

probao sam i to i nije islo,

ali hvala bogu rijesio jucer problem nakon 5 h potrage po windows fajlovima, naime ostavili su tragove u txt dokumentu i kad sam to obriso sve je ponovno proradilo.

hvala nello jos jednom ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice